Nástavec na penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1058
24.9.12 18:47
@blorchi píše:
Ty ale to se vyplati, takovej lepsi robertek :lol:

No, akorát ty „baterky“ budou mít menší výdrž, řekla bych :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.9.12 19:15
@Anonymní píše:
a nebo budeš mít plnou hubu včetně nástavce který ti vletí až do krku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

v tom případě to bude mít stejný účinek jako bandáž žaludku :lol: :lol: :lol: takže vzhůru hubnout :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.9.12 19:16
Ty jsi dokonalá :mrgreen: :mrgreen: tvoje rady jsou mi dneska fakt k nezaplacení :palec: :mrgreen:
@Katka86 píše:
No a ted jsem přišla na tu úžasnou třešničku na dortě. nasadí si to, pak hurá na orál a můžem až do konce, aniž by jsme měly plnou hubu :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.9.12 19:17
@terinka4444 píše:
Ty jsi dokonalá :mrgreen: :mrgreen: tvoje rady jsou mi dneska fakt k nezaplacení :palec: :mrgreen:

si piš :lol: :lol: :lol: dokonalá matka a manželka vč. odbornice na erotické pomůcky :lol: :lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
24.9.12 19:38

Zdravím,
držte se prosím tématu - pokud nemáte pro zakladatelku radu a chcete si jen popovídat, využijte SZ, soukromé skupiny nebo chat.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
24.9.12 19:41

Ty brdo tady je to pěkně zvhlé víc než u nás na diskusi a ty pelikánko nevěrná @Katka86 není ti hanba takhle perlit u cizích… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
24.9.12 19:44

Jo přesuňte se jinam, jinak to chudákovi zakladatelce zavřou. :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
24.9.12 20:35

Někteří jsou i soudní a přijdou s tím samy :palec: :kytka:

@Michaella27 píše: :mrgreen: Chudák chlap… Nedovedu si představit donést dom a říct na, ať k něčemu jsi… :mrgreen: Fakt by mě ho bylo líto.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
24.9.12 20:59

@soslik A to potom ten chlap z toho něco má? Si to něják nedovedu představit… Jak to jako funguje… Jako kondom a na tom 4 cm gumy, to ten chlap nemůže nic moc cítit, ne? Musí to být pevnej kondom, aby to „stálo“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
24.9.12 21:02

Míšo, je pravdou, že mně to kdysi býv. parnerem bylo navrženo, ale nakonec jsme neuskutečnili :). Ale taky by mě zajímala praktická stránka věci :D

@Michaella27 píše:
@soslik A to potom ten chlap z toho něco má? Si to něják nedovedu představit… Jak to jako funguje… Jako kondom a na tom 4 cm gumy, to ten chlap nemůže nic moc cítit, ne? Musí to být pevnej kondom, aby to „stálo“ :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
24.9.12 21:03

Pokud myslíš ten návlek, tak jsme si ho jednou pořídili, ale byl to děs. Šel pěkně blbě nasadit a ve finále v nejlepším… prostě sklouznul a zůstal vevnitř. Chudák manžel musel vzít baterku a vyndat ho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
24.9.12 21:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
24.9.12 21:14

@Nikca_Ko Dělám na chirdě a občas tam máme někoho kdo nemůže vytáhnout erotickou pomůcku :-) :oops: To musí být hrozný s tím přijít do nemocnice… Je mě těch lidí fakt líto, já bych tam asi nešla, ale co s tím doma, když to fakt nejde vytáhnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
24.9.12 21:19

@Michaella27 A jak to taháte ven?? :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
24.9.12 21:19

@Michaella27 Alespoň tam máte občas o zábavu postaráno :-D Já bych se ale asi studem propadla, jít k doktoru s tímhle. Nám se to naštěsí podařilo vyndat po chvíli rukou, ale už se mi v hlavě honily myšlenky, že než s tím hnát do nemocnice, pošlu manžela pro takovou tu velkou teflonovou pinzetu na vaření :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí