Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blorchi píše:
Ty ale to se vyplati, takovej lepsi robertek
No, akorát ty „baterky“ budou mít menší výdrž, řekla bych
![]()
@Anonymní píše:
a nebo budeš mít plnou hubu včetně nástavce který ti vletí až do krku![]()
![]()
![]()
![]()
v tom případě to bude mít stejný účinek jako bandáž žaludku
takže vzhůru hubnout
![]()
@Katka86 píše:
No a ted jsem přišla na tu úžasnou třešničku na dortě. nasadí si to, pak hurá na orál a můžem až do konce, aniž by jsme měly plnou hubu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@terinka4444 píše:
Ty jsi dokonalá![]()
tvoje rady jsou mi dneska fakt k nezaplacení
![]()
si piš
dokonalá matka a manželka vč. odbornice na erotické pomůcky
![]()
Zdravím,
držte se prosím tématu - pokud nemáte pro zakladatelku radu a chcete si jen popovídat, využijte SZ, soukromé skupiny nebo chat.
Monika
Ty brdo tady je to pěkně zvhlé víc než u nás na diskusi a ty pelikánko nevěrná @Katka86 není ti hanba takhle perlit u cizích…
![]()
Jo přesuňte se jinam, jinak to chudákovi zakladatelce zavřou.
![]()
Někteří jsou i soudní a přijdou s tím samy
![]()
@Michaella27 píše:Chudák chlap… Nedovedu si představit donést dom a říct na, ať k něčemu jsi…
Fakt by mě ho bylo líto.
@soslik A to potom ten chlap z toho něco má? Si to něják nedovedu představit… Jak to jako funguje… Jako kondom a na tom 4 cm gumy, to ten chlap nemůže nic moc cítit, ne? Musí to být pevnej kondom, aby to „stálo“ ![]()
Míšo, je pravdou, že mně to kdysi býv. parnerem bylo navrženo, ale nakonec jsme neuskutečnili
. Ale taky by mě zajímala praktická stránka věci ![]()
@Michaella27 píše:
@soslik A to potom ten chlap z toho něco má? Si to něják nedovedu představit… Jak to jako funguje… Jako kondom a na tom 4 cm gumy, to ten chlap nemůže nic moc cítit, ne? Musí to být pevnej kondom, aby to „stálo“
Pokud myslíš ten návlek, tak jsme si ho jednou pořídili, ale byl to děs. Šel pěkně blbě nasadit a ve finále v nejlepším… prostě sklouznul a zůstal vevnitř. Chudák manžel musel vzít baterku a vyndat ho ![]()
http://www.eroticke-hracky.eu/…a-penis.html ahooj holky ja nasla toto
@Nikca_Ko Dělám na chirdě a občas tam máme někoho kdo nemůže vytáhnout erotickou pomůcku
To musí být hrozný s tím přijít do nemocnice… Je mě těch lidí fakt líto, já bych tam asi nešla, ale co s tím doma, když to fakt nejde vytáhnout ![]()
@Michaella27 Alespoň tam máte občas o zábavu postaráno
Já bych se ale asi studem propadla, jít k doktoru s tímhle. Nám se to naštěsí podařilo vyndat po chvíli rukou, ale už se mi v hlavě honily myšlenky, že než s tím hnát do nemocnice, pošlu manžela pro takovou tu velkou teflonovou pinzetu na vaření
![]()