Nástřih hráze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
28.1.14 18:13
@Drakelous píše:
@Burj Chalifa :D me vrtaj vzdy bez umrtveni, mam alergii na zubni anestezii :Dod porodu jsem zastánce nástřihu, bolí to 100× mín než přirozený nátrh (který jsem také trošicku měla) rozhodně to není to čeho by se měli bud. maminy bát :)

O fiknutí jsem ani nevěděla, jak nebolel. Musí se to ale dobře načasovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
28.1.14 18:48

Holky včera jsme to probraly se sousedkou-asistentkou a ta povídala, že jestli se roztrhnu samovolně, tak to bolí ještě více a ještě si třeba rok nesednu..takže do toho asi půjdu teda :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
19.2.14 18:43

Holky, prosim vas, mam mesic do porodu a furt kolem sebe slysim a ctu, ze siti epiziotomie bylo strasne, dokonce nejhorsi z celeho porodu. Porad uvazuju nad tim, ze mi snad pred tim dr. to misto znecitlivi nejakym anestetikem, ne? A nebude sit, dokud me to bude bolet, ne? Lokalni anestetikum uz jsem mela nekolikrat v zivote a nikdy me nic nebolelo a nikdy jsem nic necitila. :think: Tak jaktoze to tak vsechny boli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
19.2.14 18:45

@alcar žádné znecitlivění nedává - mě teda nedal - šití mě nebolelo..kachna je po porodu tak vyřízení že nějaké šití nevnímá…

• Citovat
  • Upravit
13943
19.2.14 18:47

Co jsem se setkala - z obou stran, jako rodička i jako zdravotník - píchá se Mesocain. Ale nezabere na všech místech a vrstvách. Takže někde cítíš jenom tahání, někde píchání. Na některých místech to bolí dost. Záleží jak moc je velký stříh, jestli je potřeba šít i jinde mimo epi… Přežít se to dá, neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
19.2.14 18:49

@alcar Nevím, jestli mi něco dali, asi ne, ale šití jsem vůbec necítila a nastřihnutí taky ne..kdybych neslyšela, jak doktorka říká PA o nůžky, tak jsem ani nevěděla, že nástřih byl proveden. A šití fakt nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527

Mně teda bolelo, šili mě hodinu a půl, i vevnitř. K druhému porodu jdem šla se svojí PA a ta svou péčí natržení zabránila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520

Lokální anestetikum ti dá. Ale i tak to šití cítit prostě jde. Já ho teda cítila fest. Ale dá se to přežít :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
19.2.14 18:50

Mě šití štípalo… Nejhorší bolest z porodu to ale fakt nebyla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
19.2.14 18:50

Mne také rikali, ze mi to znecitliveli, ale i tak siti zatracene bolelo :( o nastrihnuti jsem ani nevedela, ale pak při siti jsem byla i sprosta :roll: ale trva to jen chvilku, neboj, to zvladnes, dopředu se tim nenervuj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.2.14 18:59

Mě to u prvního docela pálilo a bylo to nepříjemné, u druhého to bylo mnohem lepší. Ale zase žádná velká poranění, teď tuším jeden steh ;) Třeba tě vůbec nenastřihnou a půjde to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
19.2.14 18:59

Medali injekci a siti jsem vubec necitila..mela jsem 8 stehu 2+2 vnejsi ve vrstve a 2+2 vnitrni..ja bych se tim vubec nestresovala..k porodu by mel jit clovek s klidnou cistou hlavoua nestresovat se co si kde vycte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
19.2.14 19:02

Siti neboli, jen je to neprijemne. Me vic vadilo, ze na me jeste nekdo saha, uz jsem chtela mit klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
19.2.14 19:04

Já se rozkrvácela, takže bolest nikdo neřešil.. nebyl čas čekat, něž něco zabere.
Jsem z těch, které to bolelo víc, než porod samotný. Nicméně se tím vůbec nestresuj, někoho to bolí moc, někoho míň a někdo to příliš necítí. :)
Bolelo mě to, ale není to důvod, abych už neměla druhé dítě, neboj se, není to nesnesitelná bolest.
A třeba budeš z těch, co to ani neucítí :hug: Přeji rychlý porod :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
19.2.14 19:08

Tak já jsem nástřih neměla, ale ošklivě jsem se potrhala. Šili mě asi hodinu, anestetikum jsem dostala, ale to působí jen na vnější stehy. Na vnitřní ne. A bolelo to opravdu hodně - ano, bylo to to nejhorší z porodu.Ale nechci tě děsit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí