Naštvala mě babička

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
14.8.22 23:08
@Russet píše:
A najednou má 3 práce. K čemu? Nestačí jedna dobrá? :zed: A invalida s důchodem musí mít za každou cenu dvougenerační barák a topit dřevem, na kterém nechá strhat dceru, aby měla ve 40 taky invaliďák.

Asi protože bohužel není schopna sehnat lepší. Asi protože ten invalida s duchodem má malej příjem. Asi protože v tom dvougeneracnim baráku žije ještě ta babi. Asi protože ten invalida nemá nic, když je barák psán na babi a snaží se si nějak zajistit příjem. Asi protože topit na dříví je mnohonásobně levnější, než plyn. A mně to nevadí. Vadí mi ty reci a srovnávání s někým.

• Upravit
5379
14.8.22 23:09
@Anonymní píše:
Už jsem tě v pár diskuzím viděla a musím říct, že mě tvá reakce nepřekvapila.Táta má invalidní důchod. Máma 2, vlastně 3 (jedna je brigáda) práce. Já dělám dříví a podobné věci, babi chce mermomocí zahrádku, tak ji tahám těžké věci, v půl 9 večer ji tam běžím pomoci klidně … nikdo to nedělá. Maximálně k ni přijdou na oběd. Kdy kolem nich kmitá ona. A tohle není o závisti, ale o tom, že mi to celé přijde nefér. Já jsem nejhorší, přitom jsem vždy k dispozici.

Kde bereš tolik času?

• načítám...
53518
14.8.22 23:10
@Anonymní píše:
Asi protože bohužel není schopna sehnat lepší. Asi protože ten invalida s duchodem má malej příjem. Asi protože v tom dvougeneracnim baráku žije ještě ta babi. Asi protože ten invalida nemá nic, když je barák psán na babi a snaží se si nějak zajistit příjem. Asi protože topit na dříví je mnohonásobně levnější, než plyn. A mně to nevadí. Vadí mi ty reci a srovnávání s někým.

Takže tři lidi žijí v domě, který se nemůžou dovolit.

• načítám...
Anonymní
14.8.22 23:11
@Russet píše:
Takže tátova přítelkyně. Kde pracuje, že zvládá 3 práce? To bych chtěla vidět ten výkon…

Pracuje na krátký/dlouhý týden. Do toho týdně odmasíruje 15-20 lidí. Do toho má přes víkendy a někdy v týdnu focení na kšeft.

• Upravit
Anonymní
14.8.22 23:12
@Takco píše:
Kde bereš tolik času?

Neberu. Proto v půl 9 večer, nebo o víkendech

• Upravit
5379
14.8.22 23:12
@Anonymní píše:
Tak zhruba vím kolik tomu věnuje času. A co studuje a kolik času má na sebe a zábavu. Není to předmětem diskuze, ale věnuješ tomu většinu.

Chod se taky bavit

• načítám...
Anonymní
14.8.22 23:13
@Russet píše:
Takže tři lidi žijí v domě, který se nemůžou dovolit.

Jestli tě mohu o něco poprosit, už nic nepiš. Hnípeš jen do věcí, které nejsou podstatné a snažíš se najít něco, na čem se svezeš.

• Upravit
9757
14.8.22 23:13
@Russet píše:
Takže tátova přítelkyně. Kde pracuje, že zvládá 3 práce? To bych chtěla vidět ten výkon…

Babiš v jednom rozhovoru tvrdil, že pracuje 20 až 24 hodin denně, tak možná to má ta přítelkyně podobně :nevim:

• načítám...
53518
14.8.22 23:14
@Anonymní píše:
Jestli tě mohu o něco poprosit, už nic nepiš. Hnípeš jen do věcí, které nejsou podstatné a snažíš se najít něco, na čem se svezeš.

Ono to s tím souvisí, víš. Ale ty přes tu hroudu závisti nic nevidíš.

• načítám...
Anonymní
14.8.22 23:15
@Maria37 píše:
Babiš v jednom rozhovoru tvrdil, že pracuje 20 až 24 hodin denně, tak možná to má ta přítelkyně podobně :nevim:

Další … čti prosím všechno. :kytka:

• Upravit
53518
@Maria37 píše:
Babiš v jednom rozhovoru tvrdil, že pracuje 20 až 24 hodin denně, tak možná to má ta přítelkyně podobně :nevim:

Uspokojit Moniku je taky práce, že?

• načítám...
Anonymní
@Russet píše:
Ono to s tím souvisí, víš. Ale ty přes tu hroudu závisti nic nevidíš.

Prosím. Konkrétně mi řekni, co závidím.

• Upravit
9757
@Anonymní píše:

V budoucnu budete muset vyplatit strejdu, pokud babi dům nepřepíše na tvého tátu. Takže já osobně bych moc času a peněz do toho domu neinvestovala.

• načítám...
526
14.8.22 23:16
@Russet píše:
Uspokojit Moniku je taky práce, že?

Na to mají zahradníka :mrgreen:

• načítám...
53518
14.8.22 23:16
@Anonymní píše:
Další … čti prosím všechno. :kytka:

Přestaň se ohlížet kolem a žij vlastní život bez touhy se někomu zavděčit. Bude ti o 100% lépe.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová