Naštvala mě babička

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14627
14.8.22 23:16
@Anonymní píše:
Asi protože bohužel není schopna sehnat lepší. Asi protože ten invalida s duchodem má malej příjem. Asi protože v tom dvougeneracnim baráku žije ještě ta babi. Asi protože ten invalida nemá nic, když je barák psán na babi a snaží se si nějak zajistit příjem. Asi protože topit na dříví je mnohonásobně levnější, než plyn. A mně to nevadí. Vadí mi ty reci a srovnávání s někým.

Tyjo tadytím výlevem „asi protože“ jsi mi něco připomněla, ty tu nemáš první, diskusi, že? :think:
Nevadí ti tam dřít, ale vadí ti, že to nikdo neocení. To je ten kámen úrazu? A myslíš si, že babičku v jejím věku ještě nějak změníš? Že prohlédne? Sotva, viď… Není ve tvé moci měnit ostatní, můžeš změnit jen a pouze svůj přístup k nim. Čili buď si ty řeči nebudeš brát k srdci, nebo tam nebudeš makat. Blbé kecy budeš poslouchat tak i tak, rozdíl bude jen v tom, jak moc tě (ne)budou bolet záda.

• načítám...
5379
@Anonymní píše:
Pracuje na krátký/dlouhý týden. Do toho týdně odmasíruje 15-20 lidí. Do toho má přes víkendy a někdy v týdnu focení na kšeft.

Akty?

• načítám...
26747
@Anonymní píše:
Pracuje na krátký/dlouhý týden. Do toho týdně odmasíruje 15-20 lidí. Do toho má přes víkendy a někdy v týdnu focení na kšeft.

Masirovani výdělek 20- 40 tisíc, plný úvazek s minimální mzdou 17 tisic, za focení 3 tis měsíčně. Paní vydelava kolem 50 tisíc měsíčně :nevim:

• načítám...
53518
14.8.22 23:17
@Anonymní píše:
Prosím. Konkrétně mi řekni, co závidím.

Sestřence „pohodlný“ život třeba. Protože na fildě se nestuduje. Tam se leží.

• načítám...
Anonymní
14.8.22 23:17
@Maria37 píše:
V budoucnu budete muset vyplatit strejdu, pokud babi dům nepřepíše na tvého tátu. Takže já osobně bych moc času a peněz do toho domu neinvestovala.

Což je to vtipný. Všichni to víme. Strejda dostal kdysi byt a obcas se jede k babi najíst. Ona mu chodí obdělávat zahrádku a vyvařuje mu. A pak řekne, že on je nejlepší …

• Upravit
53518
14.8.22 23:18
@Bubla Bůčková píše:
Masirovani výdělek 20- 40 tisíc, plný úvazek s minimální mzdou 17 tisic, za focení 3 tis měsíčně. Paní vydelava kolem 50 tisíc měsíčně :nevim:

Chtěla bych vidět, jak paní maká krátký a dlouhý týden někde v hospodě nebo obchodě a pak namasíruje 20 lidí :zed:

• načítám...
Anonymní
14.8.22 23:19
@Russet píše:
Chtěla bych vidět, jak paní maká krátký a dlouhý týden někde v hospodě nebo obchodě a pak namasíruje 20 lidí :zed:

Ještě něco napíšeš a nechám to tu kvůli tobě zamknout. Jsi zlá.

• Upravit
53518
14.8.22 23:19
@Anonymní píše:
Což je to vtipný. Všichni to víme. Strejda dostal kdysi byt a obcas se jede k babi najíst. Ona mu chodí obdělávat zahrádku a vyvařuje mu. A pak řekne, že on je nejlepší …

Tak mu nezáviď. U vás nejvíc makáš ty. To už jsi psala :P

• načítám...
53518
14.8.22 23:20
@Anonymní píše:
Ještě něco napíšeš a nechám to tu kvůli tobě zamknout. Jsi zlá.

Zlá jsi ty. Pomlouváš tady své příbuzné, místo abys žila svůj život a nekoukala sw kolem, kdo to má lepšejší.

• načítám...
Anonymní
14.8.22 23:20
@Russet píše:
Tak mu nezáviď. U vás nejvíc makáš ty. To už jsi psala :P

Ja ale nezávidím. Chápeš něco jako pocit nedocenění? Co mám dělat. Mám je tam nechat prostě v bordelu? Co mám závidět? Pohodlný život? Do prcic, to jsi tak jednoduchá? 😀 já mám svou práci i školu rada

• Upravit
53518
14.8.22 23:22
@Anonymní píše:
Což je to vtipný. Všichni to víme. Strejda dostal kdysi byt a obcas se jede k babi najíst. Ona mu chodí obdělávat zahrádku a vyvařuje mu. A pak řekne, že on je nejlepší …

Takže babi zas tak nepohyblivá není…

• načítám...
Anonymní
14.8.22 23:22
@Russet píše:
Zlá jsi ty. Pomlouváš tady své příbuzné, místo abys žila svůj život a nekoukala sw kolem, kdo to má lepšejší.

Podle sebe soudím tebe. Budeš pekne zapšklá bába :P já mám svou práci, školu, přítele a vše moc ráda, jen mě mrzí, když někomu pomáhám, protože mi to přijde správně a ten někdo mě akorát kritizuje a ostatní, kteří k němu přijdou jen na jídlo vychvaluje do nebes.

• Upravit
Anonymní
14.8.22 23:23
@Russet píše:
Takže babi zas tak nepohyblivá není…

Jezdí i autem. Ale doma neustále říká, že už nemůže, že to dělat nemůže a nebude a že jí doma nikdo nepomůže. A pak sedne do auta a jede ke strejdovi. Tam si sedne a rejpe se v zahradě 3 hodiny.

• Upravit
53518
14.8.22 23:23
@Anonymní píše:
Ja ale nezávidím. Chápeš něco jako pocit nedocenění? Co mám dělat. Mám je tam nechat prostě v bordelu? Co mám závidět? Pohodlný život? Do prcic, to jsi tak jednoduchá? 😀 já mám svou práci i školu rada

Chceš po lidech, kteří se k tobě x let chovají jako ke služebné nějaký vděk? Berou to jako samozřejmost. Pořiď si dům, manžela a rodinu a žij vlastní život. K rodině choď na návštěvu a když tě poprosí o pomoc. Nečekej vděk od někoho, kdo toho není schopen.

• načítám...
53518
14.8.22 23:24
@Anonymní píše:
Podle sebe soudím tebe. Budeš pekne zapšklá bába :P já mám svou práci, školu, přítele a vše moc ráda, jen mě mrzí, když někomu pomáhám, protože mi to přijde správně a ten někdo mě akorát kritizuje a ostatní, kteří k němu přijdou jen na jídlo vychvaluje do nebes.

Já jsem celkem spokojený člověk. Nenechám si kálet na hlavu.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová