NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1076
14.3.14 15:31

Holky tak ja byla dneska na kontrole. Na odber jdu v pondeli v 9.30. Bouse mi nerekl nic moc o folicich, ve zprave mam vlevi 20 fol. 17,15 mm a vpravo 3-4 12mm. Myslitw ze jsou dost velky?
a reknete mi na co je ovitrelle, dexaned. Fraxiparine je na redeni krve? A to se pry picha az po zakroku, nevite proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
14.3.14 15:50

Holky, je tu nejaka, ktera jste nekdy brala Estrofem? Zda se mi, ze mam nejaka natekla prsa a trochu bolava, myslite, ze to muze byt z toho? Jasne, ze bych radsi, kdyby to bylo z jineho duvodu, ale to se mi zda celkem brzo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
14.3.14 16:04

@kapyka mě prve Rokyta řekl, že odběrová velikost je 17-18mm a folík roste 1-2mm denně, takže ti v pohodě ještě můžou dorůst…
otrivelle, je na uvolnění vajíček od vaječníků
dexaned neznám :nevim:
fraxiparin se píchá z důvodu toho, že těch hooodně hormonů ti může udělat trombozu a může bejt zbytečně problém.. ale neboj, je to jen na nějakou dobu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
14.3.14 16:05

@kapyka myslím, že ta velikost 17 mm je akorát, já jsem sice atyp ;), ale dva dny před odběrem jsem měla folikul 18 mm a do odběru krásně dozrál ;-)
Ovitrelle je asi místo Pregnylu a musí se aplikovat v přesný čas, který ti určí doktor, aby k ovulaci nedošlo před odběrem vajíček. Dexamed je kortikoid a dostala jsem ho ráno před odběrem od sestřiček v Natalartu do zadku.
Fraxiparin je na ředění krve, ale ten mi nedali… ;)
Po odběru jsem dostala jen třídenní antibiotika a Utrogestan.
Držím ti palečky :palec: ať máš co nejvíce vajíček a hlavně kvalitních embryjek.
Mě teď čeká nekonečných 14 dní do testování… 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
14.3.14 16:30

Diky ten dexamed mi ma pichnout nejaky zdravotnik v nedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
16.3.14 08:07

@kapyka daxamed jsme měla vždy také.. to zhřejmě máš doporučené od U7lčové Gallové, ne? Já to měla od ní…nevím, už přesně, ale myslím, že to bylo kvůli manželovým spermiím…
já píchala Fraxiparín, ale Fragmín.. což je to samé… nejdříve ho pícháš do doby než jdeš na krvní test (HCG) a pokud budeš těhule tak ho budeš píchta i dále v těhotenství.. já ho mohla vysadit až ve 12. týdnu tedy ve třetím měsíci těhotenstí.. nikdo ho píchá krtaší dobu, nikdo i déle ajsou takové vyjímky co píchají celé těhotenství…
jinak velikost folikulů máš dobrou…ještě ty menší dorostou… budeš mít slušnou úrodičku.. zlom vaz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
16.3.14 08:09

@ivre Estrofen jsme měla též to je na podporu rlstu sliznice.. reakci jsme žádnou po něm neměla… kromě Glostíku jsem po žádném léku reakci neměla žádnou.. snášela sjem všechno dobře… jukni do příbalového letáku a pročti si ho.. je možné, že to je jeden z nežádoucích účinků… což není žádná tragedie.. přeci jen to je hormonální lék…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
16.3.14 09:27

@Adenka84 Díky za info a povzbuzeni Dexamed mi napsal Bouše. Fraxiparinu mám 20 injekci.
Holky držte mi palce, zítra v 9.30 jdu na to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
16.3.14 09:54

@kapyka držím palce, aby byla co nejkvalitnějsí úrodička ;)
Neboj, to zvládneš, nejhorší jsou pak ty nervy… :zed:
Dokud jsem měla embryjko v mističce, tak jsem sice byla nervózní, aby se vyvíjelo, ale aspoň jsem o něm měla nějaké zprávy ;) :), ale teď nevím nic a to je daleko horší… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
16.3.14 10:43

@Allie83 Dekuji, urcite se ma u tebe tvoje embrijko dobre a urcite uz se zabydluje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
17.3.14 08:10

Tak sperma odevzdano a ja ted budu cekat do 9.30 nez pujdu na sal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
17.3.14 08:14

Drzim ti moc palce. Dej pak vedet jak ti je

• Citovat
  • Upravit
1288
17.3.14 08:16

Taky drzim palce, @kapyka a @Allie83 neboj, embryjku se u Tebe urcite libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
17.3.14 11:29

Holky je mi o. k a mam 21 vajicek tak doufam ze se do zitra oplodni, mame klasicke ivf. Za 30 minut jdu domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
17.3.14 11:36

@kapyka páááni!!! Tak gratuluju k pořádné úrodičce! ;) :) A držím palce!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí