NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10136
10.3.14 19:43

@kapyka jj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
10.3.14 20:20

@Allie83 a @popina: tak ať vám to, holky, dobře dopadne a jsou z toho brzo //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
11.3.14 08:26

@popina my měli také špatná SPG a to hodně špatný a přesto IUI vyšlo… pro mudra. Švábka záhada sám nám pak řekl, že jsme teprve druhý pár. kterému s epovedlo u nich s tímto výsledkem otěhotnět… podle mě to bylo tím, že to bylo skvěle na časovaný…
takže hlavu vzhůru zázraky se dějí… a jaký byl váš SPG pokud se mohu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
11.3.14 08:28

@Adenka84 astenoteratospermie. Víc neřekli. Je to prej 1% normálních forem. Nějak to dopane. Mě se možná rýsuje nová práce, tak třeba to tak všechno mělo být :-)

• Citovat
  • Upravit
1288
11.3.14 08:42

@Adenka84 - ty jsi fakt zdárný příklad toho, že nesmíme zoufat, že se to dříve nebo později zadaří :-)
@popina - no vidíš, třeba novou prací přijdeš na nové myšlenky a zadaří se přirozeně :-) Jo a mám dotaz ohledně stimulace u IUI clostíkem - začíná se brát hned 1DC nebo kdy? Furt přemýšlíme, do čeho půjdeme, pokud ve mně neroste mimísek. Nejspíš asi zkusíme ještě jedno IUI se stimulkou a IVF až někdy v červnu, protože na přelomu dubna a května se budeme stěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
11.3.14 08:57

@ivre clostilbegytem se začíná stimulova 5. DC a až do 9.DC

Jinak já jsem s myšlenkama docela v pohodě. Spíš ten manžel aby se srovnal :D

• Citovat
  • Upravit
4044
11.3.14 09:09

@ivre jasně holky tak to musíte brát.. i když to vypadá zle tak vždy šance jsou.. prostě jsou…
na první dceru jsme čekali 4 roky… zadařila se až na 3. pokus IVF…zaváděli sjme tři embria.. embriložka to viděla jak jinak než černě… doporučovala abych si nechla zavést embria s dárcem.. to sjem odmítla a udělal dobře.. a lup dne sje z toho už 2,5 letá čertice… no a druhý dítko se zadařilo na druhý pokus IUI s šíleným SPG.. bylo to nečekaně rychlé… nepočítali jsme s tím nikdo…a připravovali se na anše 4. IVF… no vyda a jak to dopaldo???
takže skutečně člověk nikdy neví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
11.3.14 09:12

@popina kočko.. nezoufej.. i vaše SPG nemusí nic znamenat.. my měli ještě horší AZO.. což znamená, že v ejakulátu není žádná spermie… hahahhahhah jedna přeci jen tam byla…hodně štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
11.3.14 09:21

@Adenka84 taky to tak vidim. Vse ted nechavam na osudu. Nejak to dopadne.

• Citovat
  • Upravit
1288
11.3.14 09:22

Přesně tak… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
11.3.14 11:59

Tak mám za sebou opu. Výsledek dle očekávání - jedno zralé vajíčko… Spermiogram jako vždy - 1% morgologicky normálních spermií… Zítra volám do laborky a čekáme na zázrak :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
11.3.14 12:11

@Allie83: i jedno zrale vajicko muze stacit a aspon mas to nejlepsi a jak muzes cist od Adenky84, tak SPG taky nemusi nic znamenat. Mysli pozitivne a dej vedet… A jake byly pocity z 1.OPU? A zustala jsi dnes doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
11.3.14 12:27

@Allie83 to me mrzi, snad to zvladne a bude prospivat. Jak ti je?

• Citovat
  • Upravit
203
11.3.14 12:41

Cítím se docela dobře, jen jsem taková zpomalená :)
Vůbec nevím, jak jsem se dostala ze sálku zpátky do postele a to jsem prý šla po svých :mrgreen:
Uvidíme, jak to dopadne… ;)
Dneska jsem zůstala doma a do práce jdu ve čtvrtek. Pokud vajíčko bude prospívat, tak v pátek by byl transfer… Rokyta vlastně vůbec nemluvil tak, co by, kdyby to nevyšlo…mluvil, tak jako když to porstě vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
11.3.14 12:48

@Allie83: Jasně, prostě to vyjde… tak odpočívej, ať jsi v pátek fit a vajíčko se u Tebe hezky zahnízdí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí