NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10136
5.3.14 20:07

@kapyka aaaa?? jaký dojmy?
mě dneska svědí vvpich po fraxíku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
5.3.14 20:11

@xsaleen oukej,kdybych te videla tak se ozvu :-)

• Citovat
  • Upravit
1324
5.3.14 21:21

Ahoj holky, můžu se k vám přidat na pokec, my jedeme do Natalartu ve středu 12. poprvý, tak uvidíme, mám z toho smíšené pocity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
5.3.14 21:51

@berettka ahoj,urcite se ti tam bude libit. Je to tam krasne

• Citovat
  • Upravit
203
5.3.14 22:53

Jj je to tam fakt moc hezký :-) Škoda, že tam ale vůbec musíme chodit ;-)
Dnes, po páté stimulační injekci, už začínám na sobě cítit hormonální změny…
Včera jsem byla strašně podrážděná, byla jsem protivná i sama sobě ;-) a dneska mám pro změnu návaly…
Už aby to bylo za mnou ;-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
6.3.14 08:49

@berettka Ahoj, neboj se, všichni tam jsou moc milí… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
6.3.14 08:51

@ivre to jo, až na tu jednu sestru, ta je celkem na tečku :lol: ale dr jsou moc hodní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
6.3.14 08:56

Ahoj, vtírnu se vám sem s dotazem: Chodíte do NATALARTU do Plzně kvůli umělému nebo někdo i na darování vajíček? Já jdu darovat, jen se trochu bojím, jak si zvládnu píchat ty injekce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
6.3.14 08:57

@Jazz27 zvládneš… do opu je to stejné, at je to IVF či darování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
6.3.14 08:58
@xsaleen píše:
@ivre to jo, až na tu jednu sestru, ta je celkem na tečku :lol: ale dr jsou moc hodní

No, to máš pravdu, asi máš na mysli Blábolovou, viď? Ale ta bývá jen v recepci, ne? Takže moc často s ní mluvit nebude, jen na začátku při zápisu do databáze… teda aspoň já jsem měla štěstí, že telefony mi ona ještě nezvedla, tak snad to nezakřiknu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
6.3.14 08:59

@xsaleen a co je OPU? já se v těchto zkratkách moc neorientuju. Já se bojím jehly, i když chodím darovat krev, tak mám zavřené oči. Sestřičky se mi smějou, že jsem posera a přesto tam lezu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
6.3.14 09:03

@ivre to nevím, jak se jmenuje.. ano je na recepci.. mě teda byla asistovat dr při kultivaci.. ale ta je teda.. :roll: jsem si tam byla minulí týden vypsat riziko a chtěla na neschopnost 6h (je na ně ze zákon nárok) a ona mi chtěl napsat 4h
Když jsem řekla, že chci 6h, tak se na mě utrhla, že to mi teda nemusí dr psát riziko :roll:
@Jazz27 opu je odběr vajíček.. tím to vlastně pro tebe končí..
tak at ti to píchá třeba chlap., nebo kamarádka, sousedka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
6.3.14 09:18

@xsaleen: aha, no já měla včera teda taky na asistenci jednu z recepce, ale tu druhou, taky teda proti těm ostatním nic moc, ale nic extra hrozného. Hele, nemáš zkušenost s Estrofemem + Utrogestanem? Doma jsem si přečetla příbalové letáky a z toho Estrofemu jsem docela mimo… může způsobovat rakovinu prsu a já mám bohužel celkem vysokou šanci, máme ji v přímé linii (máma), tak jsem z toho nějaká nesvá. Ale zase mám nízkou sliznici a mohla by to být příčina, proč se nedaří, tak nevím. No, snad u jednoho balení se nic nestane a snad budu mít příště zase Švábka, který není tak mlčenlivý jako Bouše. Nebo nejlépe snad nebude už potřeba řešit další pokusy :-)

A k tomu volnu - to sis dávala při odběru vajíček? Nemám o tom vůbec žádné info, IVF jsem zatím neměla a neřešila, do toho se chystám až tak v červnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
6.3.14 09:25

@ivre tak to zkušenost nemám :nevim: já má sliznici ok
tak i když nebudeš pokusovat tak stejně pujdeš párkrát ještě na kontrolu, minimiálně do srdíčka
Já měl neplacený, ale co vim, tak dávají neschopnost od OPU ale asi není problém si říct dřív, když ti to nedělá dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
6.3.14 09:32

No uvidíme, stejně si příště ještě dám asi IUI a tak se rovnou zeptám na ty léky - budu doufat, že když je budu brát jen 2 týdny, že se nic dít nebude. Prostě to kvůli mimču risknu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí