Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ta jehla je kraťounká a tenká. Mně všechny injekce píchal manžel a bylo to lepší než od kolegyn z práce ![]()
@Allie83 Díky za uklidnění. Já měla co dělat píchnout si perem, teď už sem si zvykla a zase mi přidají injekce tak sem z toho vyplašená zase. Snad to zvladnu ![]()
@Allie83 Hlavu vzhůru nic není ztraceného naděje stále jsou a a velké.. nikdy je lépe méně vajíček než více.. čím méně tím mnohem lepší kvalita.. mě vždy v natu říkali nezáleží na kvantitě, ale na kvalitě… mám kamarádku co otěhotněla 2× se stejným výsledkem jako ty.. vždy první IVF se zadařilo.. chodila též do Natu… takže nebuď z toho smutná… vše dobře dopadne a také může být ještě vše jinak třeba tě po OPU řeknou, že krásných vajíček máš třeba tři..
@kapyka neboj, není to nic hrozného.. ano píchala jsem si všechno sama, měla jse injekce co se mohly píchat do břicha.. do zadku by mi samo musel někdo bodnout
Tak já mam 2 folikly. Jeden 24 mm a druhý 18mm. Takže IUI dáme dneska ![]()
@Adenka84 děkuji za povzbuzující zprávy
Je fakt, že moc na výběr nemám. Pojišťovna to prý od první stimulační injekce bere jako platný pokus a nechat to jen tak a ani to nezkusit, to by byla vážně škoda. ![]()
Holky, nevíte jen jestli se dozvím hned po odběru jestli byla nějaká vajíčka nebo jen prázdé folikly?
Tak SPG opět špatné. Stále se zhoršuje. To jsem z toho jelen. Zkusíme ještě zajít na urologii, aby ho prohlídli.
@kapyka při srdeční akci opravdu předávají tě tvému gynekologovi ![]()
@popina jj byla, ale s nám tam byl jen nějaký vietnamský pár, a když jsem odcházela, tak paní s malím chlapečkem, jinak nikdo
@xsaleen byla jsi s malým v ordinaci? U Rokyty? Já tě totiž asi možná slyšela. Někdy byl v ordinaci a malý drobet výskal. Já totiž zrovna v 11 ležela na IUI
@popina u Rokyty jsem byla, ale v 11 už jsme byli pryč, tak to možná byl ten druhý chlapeček..malej nevejskal, ale pořád už chtěl jít