Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina @ivre jo já se nebojím, i jsem dost zvědavá, co všechno mi řeknou a na co se budu těšit, jenom jsem tak trochu dost doufala, že do 12.3.spontánně otěhotním a nebudu tam muset, bohužel to neklaplo ![]()
Holky tak dneska sem si pichla druhou injekci a zítra si volbám do na tu pro přesný CAS utz a půjdu tam v neděli. Holky co me čeká dal? Vim ze mi přidají ještě injekce a zvýší dávku ale v protokolu, mám ještě nějaký otrivile nevíte co to je?
Jo holky a když si po opu vezmu neschopenku jsou na ni vycházky?
@kapyka otrivelle, je hcg a slouží k odlouření foliculů od vaječníků
ještě by sis měla píchat něco na blokaci ovulace
s neschopenkou zkušenost nemám, mám jí až ted
@xsaleen a to bude taky v Peru to na blokaci ovulace a to otriville je v jaké formě?
@kapyka otrivelle je v předpřipravený stříkačce, prostě jen vezmeš a bodneš
@kapyka to je jen jedna.. píchá se bud do břicha, nebo do stehna, je to poslední injekce před opu
Holky tak kontrolu mám v neděli v 9.45h tak mi prosím držte palečky ![]()
Ahoj holky, tak já mám od středy do dneška noční a jak jsem po těch nočních zmatená tak jsem se dnes zapomněla objednat na nedělní sono… vzpomněla jsem si až ve tříčtvrtě na čtyři, ale to uz mi to v Natu nikdo nebral. Volala jsem tedy na mobil - zvedl mi to Rokyta, tak jsem mu řekla jak se věci mají, byl úplně v pohodě, mám si zavolat zítra mezi 10-11hod…
Zapomněla jsem na to jako na smrt, to se mi snad ještě nestalo ![]()
Tak tam v neděli budu za trubku ![]()
@Allie83 Neboj nebudeš urcitě nejsi první ani poslední komu se to stalo. Hlavni je ze si si vzpomněla včas a můžeš tam v neděli jít. Držím palce aby vše bylo tak jak má být ![]()