Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já mám po první injekci jenom takový malý na dotyk citlivý flíček, nezdá se mi, že by to bylo něco strašnýho
Mám pocit, že něco podobného se mi udělalo i po Pregnylu před IUI. Tak uvidím, jak budu reagovat na další injekce ![]()
@Allie83 taky jsme měli ICSI
s našim spg nám IUI ani nedoúporučili
@Allie83 my mame spg skvele ale ja mam pco nadelaji se mi vajicka, tak snad gonal f zabere
@kapyka taky ti držím palce a i dalším snažilkám tady!!! Doufám, že letošní rok bude plodný
Před týdnem jsme nakrývali naši fenku a tak na výsledek budeme čekat na konci března spolu s naší Daisy
![]()
Ahojky. já jsem taky v poho, 20. března jdem na konzulataci a pak ivf. ted to určitě vyjde. docela se těším, že už se zas bude něco dít. ![]()
@xsaleen @popina holky stalo se vam, ze vam pri stimulaci injekcema ze vam utz vysel na vikend? Jak se pak postupuje? A co kdyz budu jeste ten 5 den krvacet?
@popina takze myslis kdyz by mi to vyslo ns nedeli ze me vezmou?
@kapyka buď tě vezmou v neděli nebo ti to dají na pondělí. To oni uvidí. UTZ nejsou zas tak důležité, klidně ten jeden den vydrží. Nestrachuj se, oni to vymyslí jak se to bude nejlépe hodit.
@popina Ano fungují i o víkendech.. já tam běžně na UZT jezdila o víkendu… při posledním IVF jsme měla OPU v sobotu… byla sjem tam jediná… byli tam jen kvůli mě… jedna sestar Bouše a anesteziolog.. nechali mě tam normálně v klidu odpočívat až do 11:30 hod.. během té doby tam chodili lidi normálně na UTZ..toho se neboj..
Holky díky, já to totiž dostala dneska místo zítra a v protokolu mám injekce jen na 4 dny což je na st, čt, pá, so, tak nevím jestli utz bude v ne nebo až v po.
A nebo dnešek nemám počítat jako první den a vzít to až od zítra a píchat od čt do ne.
@kapyka stejně tam máš v první den stimulace volat ne? tak sestra ti přesně řekne, až tam budeš volat
@Allie83 ted uz to musi vyjit!!! Ja dnes zacala s clostilbegytem a doufam, ze se nebudu zase potit jako prase