Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina kolo bych taky chtěla vytáhnou a chtěla bych naučit psa aby běhal při mě, ale mám z toho docela strach, protože je to blbka a určitě mě stáhne někam do pangejtu
máme doma orbitrek tak se snažím běhat na něm. Jsem od přírody lenoch a chci s tím něco dělat ![]()
Ahojky, máme dvě nepovedené inseminace a jedno neúspěšné těhotenství (spontáně).Vyzkoušela jsem bylinky, různé léčitele…atd. jsem 3 roky bez HA.
Jj, v květnu 2013 jsem potratila, takže teď jsem se zas oklepala a zkusíme tohle. co máš za sebou ty?
@popina Aha, díky za radu
…koukám, že toho máš dost za sebou. Kolik teď vkládají vajíček?
@popina Díky. Mohla bys mi jěště prosím poradit jak si mám vytvořit co už mám za sebou?
@Jana Kot. V nastaveni mas kolonku podpis nebo tak nejak. Tam si muzes napsat co chces
Tak dneska jsem si domu přivezla pero gonal f a mám si pichat 4 dny 125 jednotek a pak UTZ. Doktror říkal ze první aplikaci mám provést pod odborným dohledem. Byli jste někde v nemocnici s tím?
@kapyka mě to řekl taky, ale nikde jsem s tim nebyla.. pokud budeš mít doma večer někoho, neměl by to být problém.. nikdo nezjišťoval, jestli jsem s tim někde byla.. jde jen o to, kdyby se ti třeba udělalo zle, tak abys nebyla sama doma
To jsem zvědavá, jak budeš reagovat
@kapyka píše:
Tak dneska jsem si domu přivezla pero gonal f a mám si pichat 4 dny 125 jednotek a pak UTZ. Doktror říkal ze první aplikaci mám provést pod odborným dohledem. Byli jste někde v nemocnici s tím?
mě tohle neříkali, píchla jsem to poprvé v autě na cestě na Moravu a ještě po tmě
Je to docela jednoduché, spíš to první odhodlání. To je horší ![]()
@xsaleen no to je paráda, krása užasný… moc gratuluji…
jaké jsi měla HCG?
opatruj se aužívej si to… ( ale ne jako já
)
![]()
@kapyka nikde jsme s tím nebyla vše jsem si vždy píchala doma nebo v práci… gonal je na pohodu… to zmákneš levou zadní ![]()