NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2611
25.2.14 11:41

@popina kolo bych taky chtěla vytáhnou a chtěla bych naučit psa aby běhal při mě, ale mám z toho docela strach, protože je to blbka a určitě mě stáhne někam do pangejtu :lol: máme doma orbitrek tak se snažím běhat na něm. Jsem od přírody lenoch a chci s tím něco dělat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.2.14 12:17

Ahojky, máme dvě nepovedené inseminace a jedno neúspěšné těhotenství (spontáně).Vyzkoušela jsem bylinky, různé léčitele…atd. jsem 3 roky bez HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
25.2.14 12:19

@Jana Kot. tak to už je docela dost doba :-/

• Citovat
  • Upravit
25
25.2.14 12:21

Jj, v květnu 2013 jsem potratila, takže teď jsem se zas oklepala a zkusíme tohle. co máš za sebou ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
25.2.14 12:26

@Jana Kot. Zapni si podpisy nahore v diskuzi. Mam to tam vse napsano :-)

• Citovat
  • Upravit
25
25.2.14 12:32

@popina Aha, díky za radu :D…koukám, že toho máš dost za sebou. Kolik teď vkládají vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
25.2.14 12:36

@Jana Kot. Jedno nebo 2 embrya.ze zacatku ale doporucuji davat jedno

• Citovat
  • Upravit
25
25.2.14 12:39

@popina Díky. Mohla bys mi jěště prosím poradit jak si mám vytvořit co už mám za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
25.2.14 12:42

@Jana Kot. V nastaveni mas kolonku podpis nebo tak nejak. Tam si muzes napsat co chces

• Citovat
  • Upravit
1076
25.2.14 14:32

Tak dneska jsem si domu přivezla pero gonal f a mám si pichat 4 dny 125 jednotek a pak UTZ. Doktror říkal ze první aplikaci mám provést pod odborným dohledem. Byli jste někde v nemocnici s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
25.2.14 14:35

@kapyka mě to řekl taky, ale nikde jsem s tim nebyla.. pokud budeš mít doma večer někoho, neměl by to být problém.. nikdo nezjišťoval, jestli jsem s tim někde byla.. jde jen o to, kdyby se ti třeba udělalo zle, tak abys nebyla sama doma
To jsem zvědavá, jak budeš reagovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
25.2.14 14:51
@kapyka píše:
Tak dneska jsem si domu přivezla pero gonal f a mám si pichat 4 dny 125 jednotek a pak UTZ. Doktror říkal ze první aplikaci mám provést pod odborným dohledem. Byli jste někde v nemocnici s tím?

mě tohle neříkali, píchla jsem to poprvé v autě na cestě na Moravu a ještě po tmě :D Je to docela jednoduché, spíš to první odhodlání. To je horší :-D

• Citovat
  • Upravit
1076
25.2.14 16:36

@xsaleen @popina když se viděla tu jehlu v něm tak nevím nevím jestli se odhodlam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
25.2.14 16:41

@xsaleen no to je paráda, krása užasný… moc gratuluji…
jaké jsi měla HCG?
opatruj se aužívej si to… ( ale ne jako já :poblion: ) :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
25.2.14 16:43

@kapyka nikde jsme s tím nebyla vše jsem si vždy píchala doma nebo v práci… gonal je na pohodu… to zmákneš levou zadní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí