Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky, můžu se k vám přidat? Jdeme příští měsíc na ICSI, tak bych chtěla vědět jak to bude probíhat ![]()
@Allie83: to je dobře, že nemyslíš na misku s vajíčkem
a hledáš jen pozitiva, to už je taky část úspěchu. Moc Ti držím palce a dej vědět, až se něco dozvíš.
No, asi i bez hormonů to celé leze na mozek, ale důležitý je neházet flintu do žita, zvlášť, když si tu s námi píšou i ty, kterým se už zadařilo. Takže nás to čeká taky. ![]()
Aha tak to ajo.. to kvůli místu.. no tak co, když budou ženy po narkoze schopný dojít sami tak v tom není problém.. ale já si sebe tedy nedokážu nějak představit..
jo jinak po narkoze sjem taky děsně ukecaná… poprvé jsem je prý stále jen chválilia…opakovala jsem do kola prý stále oni jsou tak hodný…po slepáku jsem zase pořád říkala, že ej mě děsná zima.. když sjem se pak pořádně probrala tak jsem měla na sobě dvě peřiny a můj župan… po laparce sjem zase říkal, že mám chuť na pivo a škubánky s mákem…
takže si asi ty lidičky na sálech užují dost srandy ![]()
@Jiřinkka ahoj vítej.. další nová tvářička..
držím pěstičky..
holky nebojte se dočkáte se určitě brzy i vy…
Ahoj holky! Tak jsem dnes volala do laborky… Z našeho vajíčka se nám přes noc stalo EMBRYO!!! ![]()
Zítra tam volám znovu, aby mi řekli, jak se mu daří
a jestli se snaží nějak vylepšit ![]()
@Allie83 Tak to je super zpravicka, jen tak dal, drzim palce ![]()
@kapyka jsou to ale strašný nervy…Ani nevím kolikrát jsem byla v noci vzhůru ![]()
A dnes to nebude o nic lepší… ![]()
Je to děs - embryo v misce a nervy v kýblu ![]()
Ptala jsem se jestli už se začalo dělit a laborantka mi řekla, že je to ještě brzy. Že důležitý je, že došlo k oplodnění, zitra mi řekne, jestli se vyvíjí…
Ptala jsem se jestli už se začalo dělit a laborantka mi řekla, že je to ještě brzy. Že důležitý je, že došlo k oplodnění, zitra mi řekne, jestli se vyvíjí…
@Allie83: super zpráva, přeji, aby se Tvému embryjku dařilo a pak se u Tebe hezky zahnízdilo. No, s nervama to musí být asi děs. Držím palce ![]()
@Allie83 nojo vlastně. Si to juž nepamatuju
Tak hlavně že se oplodnilo a bojuje dál. Zítra zase hlaš co je nového. Držím vše co mám