NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1076
11.3.14 17:21

@Allie83 diky za popsani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
11.3.14 17:47

Ahojky holky, můžu se k vám přidat? Jdeme příští měsíc na ICSI, tak bych chtěla vědět jak to bude probíhat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
11.3.14 18:05

@Jiřinkka NAZDÁREK, PŘIDEJ SE ŠVAGROVÁ :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
11.3.14 18:06

Krásně to tu holky popisujete, tak to snad taky zvládneme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
11.3.14 18:27

@Allie83: to je dobře, že nemyslíš na misku s vajíčkem :lol: a hledáš jen pozitiva, to už je taky část úspěchu. Moc Ti držím palce a dej vědět, až se něco dozvíš.
No, asi i bez hormonů to celé leze na mozek, ale důležitý je neházet flintu do žita, zvlášť, když si tu s námi píšou i ty, kterým se už zadařilo. Takže nás to čeká taky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
12.3.14 08:14

Aha tak to ajo.. to kvůli místu.. no tak co, když budou ženy po narkoze schopný dojít sami tak v tom není problém.. ale já si sebe tedy nedokážu nějak představit.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo jinak po narkoze sjem taky děsně ukecaná… poprvé jsem je prý stále jen chválilia…opakovala jsem do kola prý stále oni jsou tak hodný…po slepáku jsem zase pořád říkala, že ej mě děsná zima.. když sjem se pak pořádně probrala tak jsem měla na sobě dvě peřiny a můj župan… po laparce sjem zase říkal, že mám chuť na pivo a škubánky s mákem… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takže si asi ty lidičky na sálech užují dost srandy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
12.3.14 08:16

@Jiřinkka ahoj vítej.. další nová tvářička..
držím pěstičky..

holky nebojte se dočkáte se určitě brzy i vy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
12.3.14 09:00

Ahoj holky! Tak jsem dnes volala do laborky… Z našeho vajíčka se nám přes noc stalo EMBRYO!!! :D
Zítra tam volám znovu, aby mi řekli, jak se mu daří ;) a jestli se snaží nějak vylepšit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
12.3.14 09:09

@Allie83 Tak to je super zpravicka, jen tak dal, drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
12.3.14 10:09

@kapyka jsou to ale strašný nervy…Ani nevím kolikrát jsem byla v noci vzhůru 8o
A dnes to nebude o nic lepší… :(
Je to děs - embryo v misce a nervy v kýblu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
12.3.14 10:32

Kolik ma bunek?

• Citovat
  • Upravit
203
12.3.14 10:37

Ptala jsem se jestli už se začalo dělit a laborantka mi řekla, že je to ještě brzy. Že důležitý je, že došlo k oplodnění, zitra mi řekne, jestli se vyvíjí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
12.3.14 10:37

Ptala jsem se jestli už se začalo dělit a laborantka mi řekla, že je to ještě brzy. Že důležitý je, že došlo k oplodnění, zitra mi řekne, jestli se vyvíjí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
12.3.14 10:53

@Allie83: super zpráva, přeji, aby se Tvému embryjku dařilo a pak se u Tebe hezky zahnízdilo. No, s nervama to musí být asi děs. Držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
12.3.14 11:07

@Allie83 nojo vlastně. Si to juž nepamatuju :D Tak hlavně že se oplodnilo a bojuje dál. Zítra zase hlaš co je nového. Držím vše co mám

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex