Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sonci82 aby deti byly od sebe o cca 2 roky. Takze kolem vanoc
. Male bude v rijnu rok a zatim jeste kojim. Co jsem cetla, tak kojeni a tehotenstvi dohromady se moc nedoporucuje, preci je to jen pro telo zahul. Rekli jsme, ze to zkusime cca 3 mesice prirozene a pak se objednam. Taky nechci kupovat dvojkocarek, takze Andulka musi uz hezky chodit sama ![]()
@Aniga ty brdo,kdyby se vám to povedlo normalne vid
A do kdy plánuješ kojit? Nebo je ti to jedno? Já kojila do 10ti měsíců a pak už začal kousat a stejně mlíka moc nebylo,tak jsem to utla.
@sonci82 necham kojeni volny prubeh, ale uz to vypada, ze se Andy odstavuje. Kojim uz jen rano ( to se trochu napije a tesi se na kasi) a vecer po vecerni kasi na usnuti.
Mleka jsem mela dost a i kdyz se mi prsa uz neplni k prasknuti, mleko se krasne tvori pri sani, takze vim, ze kdyby chtela, je ho porad dostatek. Ale uz proste nechce, vi, ze prijde kase a ta je lepsi
. Jinak ovoce docela ji, za to zelenina to je podes, bojujeme co se da
, momentalne trochu zeleniny da, kdyz k tomu ma kukuricne krupky. Kupuji tedy v nemecku sklenicky, domaci si da obcas neco malo spise na ochutnavku ![]()
@Aniga píše:
@Evule188 tezko rict, co to je.. ja bolesti v tehu neznam, kdyz by se mi neco nezdalo, radeji jit zbytecne nez nejit
už jsem byla
. prý to je kvůli tomu že se vše roztahuje a tak
.. nebolí mě to pořád jen občas
@Evule188 : to je dobře
a ty jsi alespoň klidná, že se nic neděje. Důležité je, aby ses nestresovala, má to veliký vliv na mimčo ![]()
Ahoj holky, nemáte některá doma navíc utrogestan? Potřebovala bych dvě krabičky.. čeká nás v říjnu další iui, tak jsem si říkala, že bych ještě zkusila jeden cyklus s utrogestanem doma sama, třeba by to pomohlo.. Chodila jsem k MUDr. Rokytovi. Samozřejmě zaplatím. Děkuji za nabídky.
@Aniga píše:
@Evule188 : to je dobřea ty jsi alespoň klidná, že se nic neděje. Důležité je, aby ses nestresovala, má to veliký vliv na mimčo
juju ![]()
@Aniga píše:
@Evule188 : to je dobřea ty jsi alespoň klidná, že se nic neděje. Důležité je, aby ses nestresovala, má to veliký vliv na mimčo
vím snažím se estresovat, ale ono to jaksi občas prostě nejde.. myslím že to každej uzná že prostě se snažíš ale občas to nejde
@Evule188 já už mám z IVF 9,5 měs.holčičku, ale chtěli bychom se za cca půl roku pokusit o druhé mimčo ![]()
@Evule188 mela jsem termin 18 a 20.10 a nakonec mala byla uz 6.10., ale mela uz krasne dlouhe nehtiky, takze zadny predcasny porod
, i na gynekologii mi rikal dr., ze je krasne nizko a at pocitam s tim, ze budu rodit drive.
Mala mela krasnych 51cm a 3095kg
@Aniga píše:
@Evule188 mela jsem termin 18 a 20.10 a nakonec mala byla uz 6.10., ale mela uz krasne dlouhe nehtiky, takze zadny predcasny porod, i na gynekologii mi rikal dr., ze je krasne nizko a at pocitam s tim, ze budu rodit drive.
Mala mela krasnych 51cm a 3095kg
super-)) jak se jmenuje? ![]()
@Evule188 jmenuje se Anna, rikame ji Andulka ![]()
Aniček je kolem hodně, my máme Andulku ![]()
A uz vis, zda budete mit holcicku nebo chlapecka ?