Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evule188 hříbky a žampíky jsou ok. I když taky někde nedoporučují kvůli sorbci kovů. Mě ale chutnají směsky třeba s hnojníkem a to bych si nelajzla. Občas je lidem po nich těžko a nemusí být ani těhotný. ![]()
@Evule188 : ahoj, já jsem se ptala při těhotenství gynekologa a ten mi říkal, ať si odpustím jen syrové maso (tatarák, sushi) a jinak mohu vše. Dokonce i hermelín, nivu atd. Prý jsem si měla v tomto případě jen dávat pozor, aby to bylo z pasterizovaného mléka (což u nás vždy je, výjimka je jen specializované obchody se zbožím z Francie apod).
Takže jsem jedla všechno a mám nyní na den přesně krásnou zdravou 9 měsíční dcerku ![]()
Nevěř všemu, co se všude různě píše ![]()
@Evule188 ahoj, utros jsem zacala ve 12tt pomalu vysazovat a ve 13tt ho vysadila uplne
nejist by se nemelo syrove maso, sushi, syrova vejce, opatrne nivu a plisnove syry, hlavne davat pozor, at je to z paster.mleka
zase to nesmis tak hrotit ![]()
@sonci82 Nedávej sem ty fotky nebo puknu závistí
, že já se do toho kufru k vám nenarvala ![]()
Je dobře, že se vám tam líbí, myslím, že dovolená Ti jen prospěje
a nebudeš ten menstruační kalíšek potřebovat ![]()
@sonci82 píše:
No comment![]()
Joooo jako bych tam zase byla.....aaaaach ![]()
dneska.jsem zacla 13tyden a muj.gynekolog ma dovcu myslite ze.mam.teda do pondelka utros brat , nebo mam zavolat do Natalu?
@Evule188 do 12. týdne jsem brala plnou dávku a pak postupně vysazovala, ale měla sem rozpis z centra…Tak zavolej raději ![]()
@koblizeq píše:
@Evule188 do 12. týdne jsem brala plnou dávku a pak postupně vysazovala, ale měla sem rozpis z centra…Tak zavolej raději
Tak mi rekla ze muzu rovnou vysadit
vsechno tak dneska si nevemu odpoledni davku zitra ranni a v pondeli vecerni udelam to takhle
@Mieshulka Ahojky, reaguju na to jak si tu psala ze za IUI jsi platila 1500Kc. Ja jsem tento mesic postupovala IVF a zjistila jsem ze od 1.6.2018 zdrazovali. A docela o dost.