NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5447
24.7.18 23:00

@Pavouček1994 ja myslim, ze Gynprodyl a Utros je prostě jedno a to samý…ja to taky brala od ET…a vlasten u prvniho Gyn..a u druheho ET Utros.
Clostilbegyt jsem mela, ale vybrala jsem vsechen behem 5 dní…to vám doma zbývá? ja myslela, ze to predepisuji presne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
24.7.18 23:04

@sonci82 Utrogestan mi zbylo pár tablet, ale clostylbegyt jsem měla vždy přesně, to máš pravdu. Napadlo mi na příští cyklus zkusit i clostylbegyt, když by tu někdo náhodou měl :) Tak já vždy měla ten Utrouš, tak nevím jak funguje jiný lék. ;) Já byla jen na 8× iui a 1× ivf a měla jsem pouze ET, žádné se nedalo zamrazit.. ze 40 vajíček pouze jedno.. a to jsem mladá 24 let, zdravá holka.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
24.7.18 23:08

@Pavouček1994 já měla 2× IVF a jednou z 5ti vajíček do druhého dne zbylo 1 embryo,3.den et a z 2.ivf vajíček 7?,ještě třetí den bylo 6 embryí a 5.den na et jen 1 embryo a opět nic k zamrazeni. akorát jedno dítko s ex a byl napoprvé přirozeně,a ted je mi 35, čtyři roky se snažíme s novým a nic. :( A to je mladej chlap,zdravy,ani nemocný nebývá a spermie má naprd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
24.7.18 23:16
@Aniga píše:
@Evule188 já už mám z IVF 9,5 měs.holčičku, ale chtěli bychom se za cca půl roku pokusit o druhé mimčo :srdce:

ta je uzasnaaaaaa :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
24.7.18 23:17

@sonci82 trochu mi připomínáš nás, trochu i jako přes kopírák :oops: my teda 24 a 26, ale, 4 roky také snažení, přítel přestal kouřit, začal jíst vitamínky a snaží se jak může, má teratozoospermie, ale už je to o dost lepší než na začátku, ale pořád nejsou výsledky takové aby se povedlo přirozeně, spíš by to byla náhoda.. takže budto iui nebo ivf.. šla bych nejradši rovnou do dárce, ale to už je jako krajní řešení.. jen by to trápení už přestalo :( my nemáme zatím vůbec žádné.. akorát nás potkalo to špatné a to potrat v 6tt.. po druhé iui, to byla ta jedna jediná náhoda co se povedla. prosím nepiš že když se povedlo tak se povede znova, tenkrát jsem byla psychicky na dně a dlouho jsem marodila, takže byl čas na to chodit každý měsíc na iui, ale ted už dlouho chodím zase do práce a nemohu si dovolit být dva tři dny v klidu doma po iui (není mi po tom nikdy nejlíp, tak jsem ráda v klidu) takže proto až v říjnu na další, budu už mít smlouvu na dobu neurčitou, tak už se nebudu tak bát courat po doktorech :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
24.7.18 23:22

@Pavouček1994 já jdu v půlce srpna na další konzultaci na namesti a snad s zářijovou ms jsem na další pokus IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
24.7.18 23:40

@sonci82 tam jsou neskutečně předražení.. dělala tam sestřenice a co si tady řeknou za iui 500,– tak tam je to 2000,– aspon to tak bylo loni/předloni.. ivf jsme tady platili 17 tis + 5 tis léky a nic dalšího, takže si nedovedu představit tu cenu za ivf tady na námku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
25.7.18 06:23

@Pavouček1994 tak v Natu po 2neuspesnych pokusech už nás to přestalo bavit a přijde nám to tam jak ždímačka na prachy…zas vím o pár lidech,co v Natu jim nevyšlo a přešli na namko a vyšlo…a když jsme to tak porovnávali tak IVF nas vyjde cca o 5 tisíc dráž na namku…to prezijem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
25.7.18 08:54

Holky, ani zaruka zdravi neznamena otehotneni 8o , u mne nic nenasli, vse v poradku (tedy nepodstoupila jsem test pruchodnosti) a manzel taky naprosto v poradku. 3× iui a nic, umele se povedlo hnedka. Doma snazeni skoro tri roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
25.7.18 08:59

Já bych stejně řekla,že je vše o přírodě a psychice…proč by jinak lidem,kteří se snaží,nejde to,podstoupí xx IVF ,dítě mají a pak najednou druhé je přirozené? Nebo adoptujou a šup na to jsou ženy těhotné…ale stejně jsem do stádia nemysli na to,ještě nedošla :lol: a mám pocit,že tam ani nedojdu..ale říkám si,až příroda zavedli,tak se povede..ať tak či tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
26.7.18 07:51

@Aniga: Vše nej k svátečku malé kočce:-. Pokud jsi taky Anička tak samozdřejmě taktéž:-

Příspěvek upraven 26.07.18 v 08:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
26.7.18 08:00

@Pavouček1994 IUI v Natu od června zdražila na 1.500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
26.7.18 09:11

@Mieshulka tak to je stejne jako na namesti  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
26.7.18 09:22

@Evule188 Andulka dekuje :srdce: (ja jsem Hanka ;) ) .
Je desny horko, nyni jsme prisly z prochazky a budeme zase cely den zavrene doma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
26.7.18 09:58

@Aniga taky Aničce vše nejlepší k prvnímu svátku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí