Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aniga Andulka je krásná
ať vám dělá jen radost
Už se také moc těšíme na naše zlatíčko, mám také 5 měsíců do termínu ![]()
@maaarkeeet no když ale problém právě je že já neovuluju, pan doktor sice chce kontrolní ultrazvuk ale myslím si ze tam nic neuvidí. ![]()
@Aniga ta roste do krásy ![]()
@maaarkeeet @koblizeq holky, to utece jak nic. A jak zvládáte vedra jako tehule??
A rozhodla jsem se, ač jsem byla proti tomu, že v červenci pojedem k moři jen s manželem. Tomík bude 3/4 července u táty, tak si uděláme týden pro sebe. Budem tak 5 dní předem hlídat lasty…představu mám Recko, Španělsko (Baleáry)…ale přiklonila bych se k Řecku. My byli pred 4 lety v Bulharsku i s malým, a ze 7 dní nám 5 skoro proprselo, ale byli jsme v půlce června no… Takže uz se začínám těšit a doufám, že manžel necouvne. Ale on chtěl jet rovnou bez malého, což mně přišlo líto, ale teď vidím, že to potřebujeme oba jako sůl
A i pro můj ekzém to bude prima ![]()
Jen poslední dva dny bylo hezky
a jedna fotka je jak bylo ostatních 5
![]()
@sonci82 my jsme byly trikrat v Bulharsku (2×cerven a 1×zari) a bylo krasne
, meli jste smulu ![]()
Mne se tam moc libilo, prijatelne ceny i pro nas z CR a uzasny pisecek, melcina na koupani, super jidlo ![]()
Mne taky tak moc more chybi, nechcete mi vzit do kufru? I kdyz to bych asi neprosla pri vazeni kontrolou ![]()
@sonci82 horko v pohodě
Ještě sem se letos nekoupala; ale už se těším do řeky
jinak řecko doporučuju, je tam krásně, my byli na Zakyntosu. A jela bych hned
my léto budeme trávit u řeky, na chatě a na šumavě ![]()
Jinak jste to vymysleli perfektně, dáte dovolenou, odpocnete si a hurá do úspěšného ivf ![]()
@Aniga mužem tě zkusit zabalit a uvidíme
Fakt se těším, protože zas tak často k moři nejezdime. Manžel byl tenkrát se mnou prvně. Já do svých 22 jsem taky u moře nebyla až pak jsem poznala jednoho Pražáka a jezdili jsme - Sicílie, Itoska, Chorvatsko…a Chorvatsko mně se moc líbí, zvlášť dole pod Makarskou a měli jsme štěstí tenkrát na delfiny, že jsme viděli, to byla nádhera.
Tak mně stačí klidně i tady v ČR dovca. Máme v plánu přelom červenec/srpen tak 4 dny někam na Třeboňsko, tam to nezname.
@Aniga tak to jsi mela porod naprosto ukazkovy a mala je krasna
bohuzel, kamoska si docela vytrpela, mala nakonec sla ven cisarem po 40 hodinach od prasknuti vody, ma trochu o otlacene celicko, ale to se ji za par dni zahoji.
@sonci82 ja jsem hodne na zahrade ve stinu, tak se to da, akorat v dome potom mame dost horko. Letos budu asi bila jak stena ![]()
Jinak my se porad rozmyslime, zda jeste vyrazime k mori, ale asi to nebudeme riskovat s problemy, ktere mam a vyjedeme asi jen po CR. Mame hodne radi jizni cechy a jizni moravu, uz mame oblibena mista a ubytovani. A potom bych rada jeste na Slovensko k pritelovo pribuznym, bydli v Tatrach, tam snad bude aspon o par stupnu mene ![]()
Zdravím všechny snažilky, čekatelky a šťastné budoucí maminky, kterým se povedlo. ![]()
Jsem tu nováček a moc ráda bych si popovídala s někým, kdo ví jaký to je procházet si IVF, v mém případě už 2.IVF, tady v Plzni v Natalartu.. Jsem dnes 7 den po KET prý krásné blastocysty s PK a AH. Ze začátku mě bolela dost prsa a podbřišek a dnes už prsa jen pnou (občas) a podbřišek tlačí.. Jinak ale nic.. Je tu někdo, kdo to měl podobně a přesto poté našel //?
Mám strach, že to opět nevyšlo a všechny tyhle bolesti jsou jen důsledkem kombinací Utrogestanu a Estrofemu co beru. ![]()
@Maky6 každá to má jinak, já neměla vůbec žádné pocity a příznaky a vyšlo to hned napoprvé. Nezažila jsem žádné nevolnosti a kdybych neviděla ultrazvuk a nerostlo mi břiško, vůbec nevím, že jsem těhotná. Držím palce ať to vyjde
@Kat80 Jee,tak to moc děkuji, to jsi mi moc potěšila..
Já už se asi moc prohlížím a pátrám… a ty jsi taky po IVF? A taky v Natalartu? Já chodím k Rokytovi a zatím si na něj nemůžu stěžovat..
Jinak gratuluji k bříšku a držím palce ať je vše v pohodě ![]()
@Maky6 ahoj, ja zadne priznaky nemela, me bolely vajecniky ze stimulace (mela jsem na nich velke cysty) a presto to dopadlo dobre
kazda to ma proste jinak, ver prckovi
drzim palce at to vyjde ![]()