Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sonci82 my uz jsme rozhodnuti…priste jdeme na namesti
ja byla take spokojena, vsichni byli mili, ale chceme to zkusit jinde ![]()
@Lussyy mě právě děsí to, že zbývá jen jedno embryo…ale čím to je…kdo ví…
@sonci82 to me desi taky, mame to stejne…ale stejne to chceme zkusit jinde, treba budeme mit jinde nakonec i mrazacky…
Holky, my to měli třikrát nám zbylo vždy jen jedno embryo k transferu…a to sem měla v průměru kolem 12 trvalých vajíček…A 4.pokus byl v pohodě, 16 zralych a výsledek 4 blasty
A v břiše 8 cm mimi
neztracejte naději ![]()
@koblizeq jako mě spíš zaráží, že jsme už tři, kterým prostě nic nevydrží…v Natu…nechápu…náhoda? Schválně? A proč zrovna na náměstí se ti to hned povedlo, co…
@sonci82 : Ahoj, jak jsi na tom? Dělala sis další test? ![]()
Myslím na Tebe a držím palečky
![]()
Ahojky, test jsem si nedělala…byli jsme odpol na návštěvě u manželovo rodičů a byli tam i naši, ségra…a říkala jsem si, že tuplem bych tam akorát rvala, tak ho dělat nebudu…a držela jsem se, když se mě ptali, jak to vypadá, tak jsem tvrdila, že to nevyšlo a pohoda…no ale jsem doma a asi to na mě zase padne…zítra test ale zkusím, ale nevěřím
@Aniga už nemusíš
Jsem čekala, že z toho nic nebude… Tak můžeme směle dál.
@sonci82 To je dobře, že to takto berete a jdete dál… další pokus bude už v druhém centru u náměstí? ![]()
@Aniga uvidíme,co nám zítra řeknou…jako zklamaná jsem samozřejmě, ale nic nenadělám…spíš přemýšlím opravdu o změně prace anebo zkusit u sebe půl úvazek a někam brigádne k tomu…nebo se u nás zblázním, ale nevím zda to jde atd.
A ještě dotaz…včera jsem dobrala Utros a z minule mám doma Gynprodyl, tak jestli dneska ho mam ještě zavádět nebo už ne…a když jo, tak bych si ho musela zavést i zítra ráno, než pojedu do Černic, že
@sonci82 takže test je negativni? Utros jsem zavadela ale když jsem sla ma ET musela jsem ho polknout.
@Kat80 jojo negativní…nejlepší je, jak všichni počkej na krev…v zázraky už nějak nevěřím.
My dneska byli na zmrzce Dobransky, v Plzni, to je taková dobrota ta jejich citronová, aaaach
![]()