NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2373
26.4.18 21:25

Ahoj, my se taky chystáme do Natalartu. Snažíme se o mimčo skoro 2 roky. Chtěla jsem to nechat přírodě, ale furt nic. Teď byl manžel na spermiogramu a zatím podle prvního výsledku to vypadá, že možná chyba bude u něj. Takže jestli se to nezlepší, tak nás čeká iui.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
27.4.18 07:40

@jary1 ahojky,tak pokud by vám pomohlo jen IUI tak to bude super! Ale určitě vám pomůžou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
27.4.18 07:43

Teda ten Utros asi musí pěkně hýbat s tělem, co? Moje velký prsa jsou jak melouny, mám pocit, že mi vždy večer prasknou :lol:

A na tom ET tam jedna holka vyprávěla jak po OPU před 5ti lety měla hyperstimulak a teď to popisovala do detailu a že ho dostala až snad 5 dní po ET…tak mám tendenci se pozorovat :) Ale když jsem ho neměla ani předtím, tak snad teď nebude, i když to by asi už byl dávno, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
27.4.18 08:00

@sonci82 tomuz by ti bylo spatne :) neboj se…jako prevenci jez hodne jogurty, tvarohy a hodne pij a bude to vsechno v poradku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
27.4.18 08:06

@Aniga pít piju, ale s tema jogurtama jsem na tom bídně…

Doufám, že vyleze sluníčko! Dneska malý přijde po o tak čekám, co budou dnes mít na Dobranske zmrzce za příchutě a kdyžtak tam zajedeme, v Plzni samozřejmě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
27.4.18 18:11

Holky, dlouhý protokol vám asi plně naruší cyklus? Takže to, že jsem dnes 26dc asi nemá žádný význam??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
27.4.18 20:20

@sonci82 myslím, že nemá…A jak se cítíš? Šetřís se? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
27.4.18 20:37

@sonci82 urcite nema, sestricka mi to rikala ;) drzim moc palecky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
27.4.18 20:55

Mám pocit, že se mnou hrozně cloumaji nervy…si připadám jak hysterka. Snažím se šetřit, žádný šílený práce nedělám. Bolí mi prsa, občas břicho, chvíli na jedny, chvíli na druhý strane, až v tříslech. Na velkou mám problém, asi si musím dát něco projimaveho :lol: Ale jinak pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
28.4.18 17:03

@koblizeq prosím tě, tys podstupovala laparoskopii nebo ne?
Jedna známá ( povedlo se jí až 4.IVF-mela endometriozu) mi psala, že je docela základ mít laparoskopii…
Jsem si jako říkala, že snad by mi na ní poslali hned..? Když u mě zatím na nic extra nepřišli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
28.4.18 17:04

Valím se u tchánu na chalupě a budem opikat burty, mňam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
28.4.18 18:51

@sonci82 ji, po roce, když nám to nešlo doma, tak jsem šla mojí gynekolozce A ta mi dala zadanku na spermiogram a mě vyslala na laparoskopickou diagnostiku. A teprv pak jsme šli do centra.. nic mi nenašli :D taky to brala jako základ.
Dobrou chuť :D burtiky jsou super dobrota :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
28.4.18 19:09

@koblizeq no vidis a já si pořád myslím, že jsem ok, když do mě nic necpou, nic mi neřekli, výsledky všechny zatím ok

Jojo, burtiky byly mňam, z Globusu jsme měli, ale už jsem. poctive doma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
28.4.18 19:25

@sonci82 je to pořád hodně neprobadana oblast.Nam vlastně doteď nic zásadního nenašli…Tak si myslím, že u mě to bylo opravdu v hlavě a přestat pracovat na sto procent…
Tak kdyby vám to nahodou nevyšlo, zkus se na tu laparoskopii zeptat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
28.4.18 19:31

@koblizeq jasný,tak uvidíme jak to teď dopadne… ;)

Já se dnes stavila v práci a vůbec, ale vůbec mi to nechybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí