Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, pila některá kontryhel?? Já jsem minulý cyklus nestihla inseminaci, ovulace byla dřív a neměla jsem s sebou „materiál“, takže proběhlo snažení doma, ale zase jsem měla sliznici cca6mm, prostě mě přijde že to v Natu vůbec nechtějí řešit.. Už dvakrat jsem měla slabé pozitivní test a do tří dnů menstruace ????????Takže jsem si ho koupila a jedu od 1DC, v týdnu si skočím na gyndu jestli se podívá jak to vypadá, já už prostě nevím, že se pustí, očividně problém není otěhotnět, ale tohle..
@EllenTobiáš nizkou sliznici by měl resit tvuj gynekolog, to je základ. Az když je všechno v normě a nedari se, sla bych do car
@Kat80 já ji měla vždy v pořádku, až potom co jsem prodělala hyperstimulační syndrom a přešla do Natalartu, tak prostě neroste.. Můj gynekolog když jsem u něj byla na prohlídce, tak sám říkal, ať připomenu a začnou to řešit, už třikrát jsem jim to říkala a stejně nic.. Proto se ptám jestli někdo nemá zkušenost co s tím, co pomohlo atd ![]()
@EllenTobiáš tak to jo, pred IVF by to stejne museli resit, takže opakovat a opakovat ![]()
@sonci82 jeste vydrz
jeste porad se ta druha carka muze objevit
drzim palce ![]()
@EllenTobiáš mě na sliznici pomohla kombinace kontryhelu a bio bobulí mateří kašičky.
Dobré ránko, mám v sobě takovy pocit, že kdybych vysadila Utros, tak ms hned přijde. Takový ty pocity v břiše a tak…
Ale smiřuju se stejně, že to nevyšlo…a už jsem hledala, co udělat příště lepšího…možná PICSI a PGS…nebo už teď na 3.pokus přejít na náměstí?
Hlavně, kdybych nemusela na laparku.
Kontryhel pil můj chlap
Já beru jen listovku, jinak nic a nikdy jsem ani nic nebrala ![]()
@sonci82 a testovala si dneska?
Případné laparky se neboj, za 14 dnů jsem o zákroku nevěděla…A zkuste popřemýšlet o centru na náměstí. V natu nám také vždy zbylo jen jedno embryo na et a na náměstí se ještě 3 mrazili ![]()
@koblizeq žádný test doma nemám ![]()
A tos jim nějak říkala, že chceš přejít?
@sonci82 neříkala..mě se v natalartu líbilo, nechci to hanet, protože jsou holky, co se jim tam zadarilo..nám už pak jen nabízeli darované spermie…o těch na městě nebyla ani řeč a měly jsme 4 blasty…
A mám v okolí dvě holciny, co také chodili do natalartu a nic a pak přešly. A jedna už má měsíční holčičku a druhá za měsíc rodí ![]()
@koblizeq takže by šlo jen v Natu říct, že si teď necháme chvíli čas a mužem v klidu se objednat na náměstí? A podstupovali jste tam zase všechna vyšetření a tak?
@sonci82 prostě sem se do natu už neobjednala…na první schůzku sem vzala všechny papíry z vyšetření, z transferů A nabrali nám jen krev a domluvili jsme se, že do toho půjdem, co nejdřív, měli jsme všechny vyšetření, tak se další měsíc začlo se stimulaci…
@koblizeq no to by bylo super. Tak myslím, že nemáme nad čím přemýšlet…