NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
29.5.18 07:08

Ala 29.05. 2018, 06:56Reagovat

Holky, tak nám oboum nabrali krev, mě udělali stěr z pochvy, udělal mi ultrazvuk a manžel jde ve čtvrtek na spermiogram. Za týden budou výsledky a potom se uvidí. budeme pravděpodobně čekat na začátek dalšího cyklu a rozjedeme stimulaci a domluvili jsme se na inseminaci.

Akorát tedy nevím, pan doktor vypadal jako že každou chvíli usne, trochu se divil že chceme třetí. Sestřičky byly fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
29.5.18 07:40

@sonci82 ja koncim 18 tt.
No rada nemyslet na to mi sla krkem. A nejlepsi je, kdyz to rika nekdo, kdo otehotni hned ani pomalu nevi jak… Proto jsme ani pribuzenstvu nerikali, ze se snazime, nevedeli to ani nasi, tim jsme to rekli az ve 14 tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
29.5.18 10:55

@Petulala86 a u koho jste byli? On je to pro ne asi trochu nezvyk, vetsinou tam nejspis vsichni resi prvni mimco ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
29.5.18 10:59

Holky, tak mam po gen. konzultaci a bylo to super. Nejdriv tedy ten rodokmen a potom mi dr. rikal, ze jeste udelame ultrazvuk. Cekala jsem na nej tedy skoro hodinu, ale za „odmenu“ mi ho provadel minimalne 20 min :dance: tak to bylo zase krasny, trochu mi mrzi, ze tam partner nemohl byt, ale holt priste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
29.5.18 17:59

@maaarkeeet tak už taky vis pohlavi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
29.5.18 18:55

@Kat80 ano, mame odhad, zatim tak na 70%, pry priste to bude videt zase o neco lepe. Moje dr. nema tak dobry ultrazvuk, takze od ni zatim nevim nic a tezko rict, zda bude priste u ni videt. Ale musim si rict priste o fotku, pritele i mamku mrzelo, ze z dneska neni, ale ja ani nepocitala s tim ultrazvukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
29.5.18 19:16

@maaarkeeet me muj doktor rekl, že mi to nemůže rict na 100%, ale na Genetice mi to řekl a potvrdil co jsem si myslela a fotku mi dal taky, tak priste, tes se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
29.5.18 19:17

@maaarkeeet me muj doktor rekl, že mi to nemůže rict na 100%, ale na Genetice mi to řekl a potvrdil co jsem si myslela a fotku mi dal taky, tak priste, tes se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
29.5.18 19:35

@Kat80 tak fotku jsem dostala v tom 13tt na klasickem screeningu, to pohlavi jeste videt nebylo. Moje doktorka moc fotky nedava, zatim mam od ni 1 z 10tt :nevim: priste si u ni reknu, at z toho ma taky pritel pokoukani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.5.18 15:24

Holky, tak dnešní spermiogram dopadl dobře vše je nad normu. :dance: V pondělí mám volat na výsledky z krve a stěru a mám se objednat na ještě jeden kontrolní ultrazvuk když u mě zřejmě bude ovulace později a když to bude vypadat na ovulaci tak zkusíme inseminaci i bez stimulace. Když ne tak budeme čekat na začátek dalšího cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.18 16:17

@Petulala86 Paráda! To zní moc dobře. Držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
31.5.18 16:44

@Petulala86 to vypadá dobře, paráda :palec: snad se stihne inseminace už teď, to čekání mi vždycky vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
31.5.18 16:48

Holky, ráno mi psala kamarádka (měla úspěšné IVF ve Smetance) že jí už praskla voda a čekají až se bude malé chtít ven. Tak jsem jako na trní, moc jí to nepostupuje a je tam ještě ke všemu sama (přítel řídí MHD).
A já od dnes přesně za 5 měsíců mám TP :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
1.6.18 06:30

@maaarkeeet : každý porod je jedinečný, já jsem např. měla porod naprosto jednoduchý a krátký (byla jsem prvorodička). Miminko krásně sestupovalo dolů předem, při posledních kontrolách nemohl gynekolog ani změřit hlavičku, jak už byla dole. Pak praskla v 38tt voda v 21 hod, jela jsem bez bolestí do porodnice a tak kolem půlnoci mne začalo být zle, ale dávala jsem to pořád nějak a ve 4 se Andulka narodila. Bála jsem se té poslední části a nebylo to nic hrozného ;) Kdybych měla všechny porody takové, tak mám klidně deset dětí :lol: a to jsem se předem bála porodu jak čert kříže, fakt jsem měla veliký strach a nakonec nebylo čeho se bát :oops:
Předpokládám, že kamarádka už má miminko u sebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
1.6.18 06:34

Posílám vám holky fotečku naší Andulky, už jí táhne na ukončený 8 měsíc :srdce:
Moc rychle to utíká, už to není to malé miminko v peřince :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek