Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sonci82 hlad si bříško, dej si něco dobrého a věř mu ![]()
Kočárek vypadá pěkně
To já koukám a sem bezradná, je jich tolik…My potřebujeme pro vyšší rodiče…
@koblizeq minulý týden jsem tu měla kamarádku, těhotnou, tak jsme se šly podívat tady do prodejny v Atomu a teda tam jich mají
A věci spousty teda… Ona teda kočárek už má, ale tak aspoň to nevypadalo blbe, že tam jdu jen tak
![]()
@Petulala86 jak uz bylo psano, tak IUI stoji 500,–, leky k tomu jsem nemela zadne. IVF nas vyslo na 16000,– + cca 3000,– leky na stimulaci a Utrogestany, coz se taky da - my tedy nechali udelat vse, takze jinak by to bylo treba o 4000,– levnejsi. Nekdy pred mesicem jsem koukala na pojistovnu a cele to secetla, byla jsem zvedava
a kompletne za to pojistovna dala 46000,– (secetla jsem tam tedy vsechny utz, konzultace,…). Takze 80000,– by jsi ta to nemela teoreticky dat ani jako samoplatce ![]()
A pár kočárku mají třeba i v prodejně dětského zboží, co je v Centrumu na Doubravce, ale nevím jak se to tam jmenuje. Třeba Firkon Vesta je docela vyšší kočárek a pro velký lidí si myslím super…tak.my jsme taky oba vyšší, já 176 a manžel 185…
Včera mě pobavila cena na faktuře, prý zvýhodněná cena…když jsme neměli mrazení… No, prostě „dítě v akci“ ![]()
@sonci82 kocarek vypada dobre, rikej miminku, ze v tom se bude vozit, at u tebe vydrzi
taky obcs zacinam koukat na kocarky a po tom 20tt se chci jit podivat do Atomu a do Druzby, tak uvidime. Ale mame specialni naroky
tak kdo vi zda vubec neco vybereme ![]()
@maaarkeeet ja jsem nakonec mela dve znacky, ktere se mi nazivo libily - hartan nebo britax… u hartanu jsem uvazovala o xperii a britax big go…zkus si hlavne oohyb zvednuti prednich kolecek (najezd na obrubnik), at ma dobre teziste a jde tento pohyb snadno ![]()
@sonci82 „dítě v akci“ to si mě pobavila
A děkuju ta tipy na kočárek a obchody, musím se podívat, kde ty obchody jsou. Kocarek je jediná věc, který chci nový. A taky mám určitý požadavky, třeba brzdu v madle na brusle…líbí se mi baby jogger elite, trikolka…
Tak jsem nevydrzela a koukam na netu ne ten Firkon Vesta, asi jsem se zamilovala
tak snad bude i v tom Atomu, at ho muzeme vyzkouset.
@Aniga my prave chceme takovy sportovnejsi kolecka (porad jsme nekde na vylete, tak at nejezdime s tema vylozene mestskyma), chtela bych at je aspon drobet odpruzeny, coz mi taky prijde ze jich moc neni. To jsou nase asi takovy hlavni kriteria.
Tak holky, já za chvíli k dr. kvuli tomu jak mi bylo včera blbě a případně se domluvit na nějakým lejstru do práce aby měli něco v ruce když se budem domlouvat na 8h směnách… Držte mi palce a hlavně naší malé Vánočce ![]()
@maaarkeeet ten Firkon tam asi neměli, v Atomu, ale na té Doubravce jo…a vlastně ještě jsou nějaké kočárky Chmelarova, jak je Albert na Gere.. určitě vybereš ve výsledku dobře
nejhorší je, kolik je barev a tak…
A dneska si dám pizzu k obědu, prdim na to, vařit se mi nechce…jsem si ji koupila a přidám si na to šunku, sýr a budu happy ![]()
@sonci82 Jen si dej, pizza je taky jedno z mých oblíbených jídel, já jen musím opatrně se sýrem. Já a laktóza si moc nerozumíme
Já už sedím v Natu a čekám na ultrazvuk.