Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maaarkeeet a co všechno jste museli podstoupit abys byla těhulka?
@Janule87 to máš úplně čerstvou zkušenost. A jinak ti špatně není? Já s obouna holkama zvracela, hodne a hodne dlouho. Ať miminko pěkně roste ![]()
Děkuju
vyloženě špatně ne, jako že bych zvracela to ne.jen mám často pocit že žaludek neni úplně ok ale to se pak snažím hned něco malého sníst. Spíš ta únava…o volnu jsem schopná prospat 14 hodin za den ![]()
@Janule87 no jen spi dokud můžeš
už jsem se rozhodla. Zítra tam zavolám.
@Petulala86 ja byla na 4 pokusech IUI (behem 8 mesicu), mezitim jsem byla na testu pruchodnosti - take v Natalu, mezitim par odberu krve na vse mozne. Kdyz v prosinci nevyslo IUI, tak jsme si rekli, ze od ledna zacneme s IVF. Takze od ledna stimulace, kontroly folikulu atd. Ale da se to, neboj
problem nam zadny nenasli, vyslo hned 1. IVF (jsem ted uz ve 14tt). Uvidis s cim zacnete, urcite nejaky vysetreni tam budete muset podstoupit, partner spermiogram, ale je to fakt v pohode ![]()
@maaarkeeet to za sebou nemáš zrovna krátkou cestu za miminkem. Když mě všichni děsí těma sumama. Jen tak 80 000 zrovna nemám.
Cesta k miminku je dlouhá…
Holky, jsem si prohlížela jak mají tu knížku - viděly jste? O příchodu miminka na svět…jsem si ji dnes začala v čekárně prohlížet a pak mi zavolala sestra a už jsem to nedocetla…dá se to někde sehnat? Nebo u nich koupit? jsem se nezeptala…
@Petulala86 my v 1.IVF nechali cca 15 tis a teď u 2. cca 18tis.
@sonci82 já jsem na ni minule koukala ale nemyslím si že je tak malému dítěti potřeba vysvětlovat že mamce a taťkovi musel pomoct pan doktor…
@Janule87 ale tak jako co jsem ji viděla, tak mne se líbila no ![]()
@Petulala86 budu ti držet pěsti ať se brzy dockas
jinak nás prvně objednali za asi 10 dní od telefonatu
@Petulala86 ja dala cca 20000 i s lekama a 2 pokusy IUI, v rijnu prvni schůzka, pak 2× IUI, od ledna stimulace a ted jsem ve 13tt, klidne bych do toho šla znovu
@Petulala86 Určitě do Natu jděte a neber to jako něco negativního, ale jako pomocnou ruku, která vás dovede k miminku
Jsou tam všichni moc milí a profíci. My jsme tam začali chodit na konci prosince a dnes jsem po druhé IUI v 7. týdnu. Zítra jdu na ultrazvuk. Tak se těším a zároveň jsem nervózní, aby vše bylo ok
Já obě inseminace podstoupila bez jakýchkoliv léků, takže jsme vždy platili pouze 500 za katetr.