Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sonci82 aha, ja pichala 225 jednotek asi 7 dni a vyslo mi to teda na 2×1375, docela me teda prekvapilo, že na utrogestan jsem doplacela 50 za krabicku a kdyz jsem si šla s receptem od meho gynekologa tak jsem platila asi 17,– no cert vem penize, hlavně že se zadarilo. Tobe drzim palce ![]()
@Kat80 já píchala 5× 250 a 5* 225
Ještě vidím Rokytu, jak to tam počítá na kalkulačce ![]()
Tak jsem doma, máme 8 použitelných vajíček. Tak zítra budu volat. Já si lehla a hodlam odpočívat. Manžel odjíždí už na odpoledni a malej přijde domů až po 16h, tak mám „chvilku“ klidu.
@sonci82 To je hezky pocet. Drzim palecky, at jsou z toho silna embryjka
Jen odpocivej. Ja se take snazim dodrzovat klidovy rezim, i kdyz to ne vzdy jde ![]()
Teď tu přemýšlím nad jednou věcí. Dr mi dal Utrogestan, ráno a večer po 4 tabletách. A já říká.,že mám doma ještě Gynprodyl, tak že můžu používat ten a Utros pak…ale rikam si, jestli rovnou nezavádět Utros..? Jestli má zbýt to nebo to, je asi jedno…
@sonci82 to je hezky pocet
ja zavadela hned od odberu Utros.
@sonci82 taky mam utros 2× denne po 4, ted uz jsem 12 tt, tak uz jenom 2× 2, az do vynechani a mela jsem i estrofem 2×1
A teda dnes poprvý, co nás bylo málo…jen 3 na odběr. Tak jsme každá byla zvlášť ????
@koblizeq no poboliva mi břicho…ani nevím, zda minule mi taky tak bolelo…ale řekla bych, že je to lepší…
Ahoj, prosím vás jdu zase s otázkou
Když půjdu na krev 14 dní po ET, už bude dělat utz? Zdá se mi to dost brzo.. Ale zase se bojím, měla jsem mimodelozni, tak budu spěchat co nejdřív na utz, mám strach.. ![]()