Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maaarkeeet mne ty nevolnosti da se rict odesly ze dne na den. Myslim, ze to bylo nekdy po tom 13tt..ale uz si to presne nepamatuji. Ja jsem tedy do prace nechodila, cele tehu jsem toho dost naspala a leto alespon jsem si uzila doma a ne zavrena se stresem v kancelari.
@Aniga to jo, ale zase na vychazkach mi to nebavi, samozrejme ted jdu max nakoupit a padim domu, ale uz treba v sobotu mi bylo lepe a museli jsme hnat domu, coz zase v lete je na nic. A na zacatku cervna bychom jeste radi nekam vyrazili, dokud muzu a prijit na jiny myslenky po rekonstrukci kuchyne
navic mam dost dovci a jeste i 11dni z lonska, tak bych ji stejne v lete rada vybrala.. Ale samozrejme kdyz bude treba, tak zustanu doma, o tom zadna.
@maaarkeeet super, že mimi je v pořádku
jinak já workholik, jsem a budu doma a max si to užívám
stres v práci sem vyměnila za zahradu, výlety a procházky a návštěvy ![]()
Ahojky, tak jsem byla na kontrole a v pátek jdu na odběr. Mám 12 folikulů, tak snad z toho něco bude ![]()
@maaarkeeet to je dobře, že kontrola dopadla v pořádku
Nevolnosti snad brzy přejdou a pak bude líp
A třeba si ještě užijete dovču ![]()
Koukam tu do papíru a teď jich mám víc a větších. Minule 7 a ještě nebyly tak velké.
@koblizeq to ja byla v minule praci taky trochu workoholik, ale jsem z toho uz vylecena a ted v teto praci to mam klidnejsi, i kdyz jak kdy. Ale vzhledem k tomu, ze jsem domluvena se sefem, ze pomalu zacne za me hledat a skolit nahradu, tak pripadny navrat a leto by tam mohlo byt jeste klidnejsi, ale tezko rict.
@sonci82 super, to je krasny vysledek
tak hlavne at je odber v poradku ![]()
@sonci82 to je krasne
drzim palecky… ja pred odberem jsem se desne bala narkozy, kdyz jsem prve nevedela do ceho jdu..ale ty to znas, tak urco jsi v klidku a v pohode. A vybrala sis neco za priplatek? Ja prve mela ten balicek co stal (nevim zda porad stoji) 12 tis a rozhodne toho nelituji
@Aniga jj,prvně jsem se taky bála, teď už snad budu více v klidku. Máme vybrané de facto vše, co nabizi…minule jsme měli taky a využili jsme jen ICSI a AH. Na víc se nedostalo ![]()
Manžel byl dnes se mnou a byl z toho takový všelijaký…že i dr.mu přišel honem honem a má pocit, že Natalart jede na kusy pacientek a ne na úspěch…nevím, co na to říct no…
Holky, stalo se vám že jste vyčerpali hormony a musely si pak doplacet? Já měla Gonal vyčerpán od pojišťovny, tak jsem teď píchala Eigenorm. I Rokyta říkal, že je aspoň levnější než doplácet za dávku Gonalu a ještě by zbylo…
@sonci82 držím palce, ať máš bezproblémový odběr
A zralá vajíčka
s dávkou gonalu sem vystačila vždycky, tak nevím…
To jsou krásné dny, co…zrovna přemýšlím, jak si nechám napsat vycházky na neschopence…????
My dneska byli na pouti U Jiřího, paráda
Malej se povozil a bylo…možná půjdem ještě v neděli.