NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
596
19.4.18 00:34

@sonci82 presne tento preparat jsem dostala take, kdyz jsem vycerpala gonal…stal myslim 550,–/ks ja jich mela 6…drzim palce, at mate co nejvice kvalitnich kousku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.18 06:43

Ahoj všem, již delší dobu si pročítám tuto diskuzi, ale odzadu, abych se mohla motivovat šťastnými konci. 26.3. jsme byli na 2. IUI. Výsledkem byly pozitivni testy. Dnes jsem 5+6. Ve stredu jsem byla v Natu na krvi a hcg pres 2650, dalsi postup ultrazvuk pristi tyden ve ctvrtek. Vcera jsem zacala lehoucce svetle hnede spinit. Dnes je spineni vyraznejsi. Protoze prvni IUI dopadlo biochemickým, které provázelo podobné špinění, sebrala jsem se a jedu do Natu. Možná budu za hysterku, ale mám hrozný strach :( nechtela jsem cekat a volat az budou ordinovat, protoze jel partner dnes sluzebne mimo CR a cesta do Natu mi MHD trva minimalne hodinu :? Držte mi prosím palce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
19.4.18 07:26

@VerunkaTvoriva tak ať ti to dopadne dobře, snad to nic tentokrát neznamená!
Jedeš hodinu MHD, to je odněkud z Lochotína ne? Mám to samý… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
19.4.18 08:56

@VerunkaTvoriva držím palce, ať je to dobré. Hlavně nesmí být krvácení jasně červenou krví. Každopádně aspoň budeš klidnější co se děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
19.4.18 08:58

@sonci82 za mě vycházky doporučuji odpoledne, já mám od 13 do 19 hod, chtěla jsem od 14 hod, ale prý do 20 hod se vycházky nedávají :roll: a takhle po poledni už je mi většinou lépe a hlavně je počasí takový stálejší než ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.18 11:24

Moc děkuju za podporu, pan doktor mi udelal ultrazvuk a vse je v poradku. Mame gestacni vacek a zlute telisko. Pry to vypada presne tak jak ma. Rikal, ze to spineni neni nic neobykleho, jak se tam ten prcek zavrtava. Dostala jsem Utrogestan a plati tedy ultrazvuk 26.4. Dokonce jsem si tu hodnotu hcg ze stredy zapamatovala spatne. Mela jsem 2759 jednotek. A taky mam mit klidovy rezim.
@sonci82 bydlime az jeste za Plzni. Kousek od Horni Brizy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
19.4.18 11:37

@sonci82 s tim gonalem je to nedomysleny…mne zbylo z toho pera tusim urcite 1/4 a nektere by treba pomohl, kdyz ma vycerpane davky na pojistovnu…ja vim, ze to nesmi, ale jehla se vzdy dava jednorazova a pochybuji, ze by se neco mohlo dostat do te latky dovnitr :think:
Takto jsem vratila plno nevyuziteho gonalu k nam na gyndu do odpadu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
19.4.18 11:41

@VerunkaTvoriva tak to je dobře, že je vše v pořádku :) a je fajn, že IUI vám vyšlo ;)

@Aniga jo, nektery věci jsou trochu nedomyšlený…a proč pojišťovna přispívá určitou dávku, nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.18 12:04

@sonci82 Dočetla jsem teď v diskuzi, že čekáš na odběr vajíček. Držím moc palečky, ať jich je hodně dobrých a ať se se spermijkami hezky spárují :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
19.4.18 12:37

@VerunkaTvoriva děkuji…jojo,jdu zítra, už se začínám obávat…zrovna jsem ráno přemýšlela, že injekce ještě ujdou, ale pak to čekání jestli se povede, kolik bude vajíček, embryjek, kolik přežije…ufuf..to budou perné dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
19.4.18 18:54

@sonci82 na zítřek se pořádně vyspi :srdce: A ať vše proběhne bez potíží :D A ozvi se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
19.4.18 19:23

@koblizeq díky,určitě dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
19.4.18 19:29

Holk jak je to s tim gonalem na pojistovnu? Ja platila cca 1375 za pero a musela jsem si vzit jeste dalsi a z toho jsem si pichla asi 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
19.4.18 19:31

@Kat80 Gonal se prý proplácí 2250 jednotek…já měla 2× 900 + 1*450…a zbylí malinko, proto jsem poslední dávku měla Eigenorm, že vyšel levnější než Gonal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
19.4.18 19:31

Ještě jsem potřebovala jeden den pichat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie