Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky díky, dneska mi konečně došlo, že je to pravda a jsem fakt těhotná
, když jsem viděla oči, nosní kůstky, nožičky, fakt hezký pocit
@Kat80 ja jsem porad nemohla jako tehotna pochopit, jak se do briska muze vejit miminko, ktere ma 50cm
a nechapu to ani nyni ![]()
@Aniga já zase dneska viděla týdenní miminko a není mi jasné, jak takového drobka budu převlékat a koupat
![]()
To ja jsem taky nechapala, jak do tech mini oblecku mam miminko dat
a vsechny mi prisli stejne velike (nebo spise malinkate)… dneska jako mamka uz vidim ty rozdily, ze velikost 56 neni to same co 68 ![]()
@Kat80 neboj, do toho se dostanes ![]()
Js Kouksm ns opacko Ctyri v tom, nedivate se na to taky?
@Kat80 a taky prisel v porodnici sok, ukazali mi, jak mam miminko prebalit a rekli “maminko, priste to zkusite sama” a ja jsem koukala jak jelito
a dneska prebaleni hup sup a je to
.
@sonci82 ja jsem na to zapomnela.. videla jsem jen prvni dil… ted je druhy nebo uz treti? ![]()
Ahoj holky, tak ja dnes na kontrole taky dobry, mimco dr. ani nemerila, jen koukla na srdicko a ukazala mi ho na monitoru
za tyden mam screening a pry mi ho premeri tam. PN mam stale, ale ted hlavne uz na ty nevolnosti ![]()
@maaarkeeet neboj,ty nevolnosti se do cca trech tydnu upravi a bude zase dobre, ja to tak alespon mela a to mi fakt kolem toho cca 10-12 tt bylo fakt zle ![]()
@Aniga no, to snad driv
mam to uz od 8tt a dnes zacinam 13tt, ted poslednich 14 dnu to je ale masakr. Ja doufam, ze se to upravi tak behem tydne, nebo 14 dnu a ukoncila bych i PN.