Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lussyy Ještě vydrž. Je brzy. Někomu to hcg ze začátku leze pomalu. Držím palce. ![]()
@Lussyy neztracela bych naději, neměla si přeci prodlouženou kultivaci ![]()
Holky včerejší testování 14dni po IUI, slabá čárka, ale stále špinění.. Test byl citlivost 25,hodim sem fotku.. Hnala jsem na gyndu, kde mi po prohlídce doktor oznámil, že se nejspíš chytlo, ale vzhledem k sliznici to jde pryč, byla nízká, proto ten duch na testu.. Měla jsem čekat do pátku, jestli se to nerozjede, že by nabral krev, ale právě se mrcha spustila, takže zase konec nadějím ![]()
@sonci82 nebudes,povede se, uvidis
jj to pocasi je jak na houpacce, dneska bylo nadherne, aspon ze mam tu neschopenku a muzu byt cele odpoledne na zahrade, takhle bych byla na odpoledni
@Keshi treba jo, uvidime dalsi dny, dekuju
@koblizeq nemela jsem PK, to je pravda, jeste se budu muset hodne modlit asi (i kdyz to neumim) a treba se dockam ![]()
Ahoj holky, byla jste některá na utz, když jste měli ms? To bude prima, se sedím už teď ![]()
@sonci82 píše:
Ahoj holky, byla jste některá na utz, když jste měli ms? To bude prima, se sedím už teď
Ahoj byla
… taky jsem se bála no ale šlo to vzala jsme si vlhčené ubousky
.. no dá se to ![]()
Ale tak dobře to dopadlo…nevím, jestli jsem minule slyšela vše, nebo jestli dr. nerekl vše, tak jak měl…každopádně jsem jaksi nevěděla, že bych tam měla dnes již kolem půl 1 znova. Ráno brali krev a že bych měla jít pro výsledky a léky. Jenže malej má přijít ze družiny. Tak jsme domluvený, že tam jen zavolam a o víkendu se tam stavím pro léky. Byla jsem dneska nějaká taková mimo…a celkově mám divnou náladu, bych brečela i v tramvaji…a to musím dneska na odpoledni…
@koblizeq dr.mi řekl, že utz je v pořádku a zachvili tam vyrazim nafasovat další léky?? To vypadá, že dnes začnu teda s Gonalem…dám vědět
ještě, že mám víkend volno. Je krásně už teď ![]()
@koblizeq zkousela jsem vcera a totalni snehobilo…uz na to prdim testovat, v pondeli na krev a rozhodnuti pro zmenu CAR…chtela jsem se zeptat…kdyz jsi prestupovala z Natalartu, musela jsi mit dokumentaci a delali vam nejaka sva vysetreni nebo genetika a imuno stacili z Natu?
@Lussyy a vy už máte hotovou genetiku i imuno? Mám doma od všeho kopie, tak sem to vzala do nového centra. A tam nám nabrali jen krev, protože jsme vše měli, a šli jsme hned do dalšího pokusu…a třeba to ještě nebude potřeba ![]()
@koblizeq jj my mame vysetreni z letosniho roku, zacatkem ledna jsme na tom byli
kopie mam take, tak snad to bude stacit
a ktery doktor je dobry? Nejake zkusenosti
??
@Lussyy myslíš ve smetance? Mě se ptali při objednávání, jestli chci chlapa nebo ženskou. Tak sem řekla ženu a máme mudr. krmickovou a jsme spokojený
A pak chodíš jen k ní..je v pohodě. Rozdil oproti natalartu byl ve stimulaci, měla sem toho daleko víc a delší dobu…
Tak jsem dostala Gonal a Luveris…k tomu Decapeptyl…tolik toho ![]()