Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@EllenTobiáš tak uvidis, třeba to ještě neznamená to nejhorší..
@Lussyy ten 7.den ještě nemusí být nic vidět, takže neztrácej naději
Určitě se čárka ještě ukáže ![]()
Já to konečně dneska ráno dostala, huraaa. Tak tam zítra zavolám a pokud bych se měla objednat na 6dc, tak to je v sobotu, tak jestli tam půjdu v sob nebo už v pátek…uvidím.
@sonci82 snad jo
tak ses konecne dockala mrchy, myslim, ze spis te pozvou na patek, v sobotu delaji OPU a trensfery ![]()
@Lussyy no já tenkrát šla na kontrolu v neděli, protože jsem měla v sobě asi 5 Gonalu a kdyby mi nepozvali na neděli, tak bych si neměla co píchnout večer, když mi dal vlastně nový balení ![]()
Ahoj holky, tak mam po kontrole. Mimco hezky roste, bylo dost cile
cysty a hematom mam porad a ode dneska i neschopenku
mam byt v klidu, rak neni co resit, za 14 dni jdu tedy na kontrolu, tak tajne doufam, ze to bude v pohode a kdyz tak mi ji zrusi. V praci jsem to musela diky tomu rict sefovi, no vzal to v pohode, pry to tusil uz od minuleho tydne, jak mi bylo zle a zkusi jestli bych mohla aspon neco malo delat z domova, tak uvidime.
@koblizeq jj,kéž už by bylo třeba zase za 14 dní. V pátek jedu na kontrolu.
@sonci82 utíká to, neboj
ať krásně folici rostou
My už jedeme 10.tt
ale vyšel mi zvýšený cukr, tak musím znovu na naber…
@koblizeq 10tt…to je neskutečný jak to letí…
Jinak je to s podivem, ale od včera mi zuby už moc neboli, jako trochu je cítím, ale nic drastickýhoo…mám pocit, že jsem to dostala a bolest zubů odchází…a začala mi fest bolet hlava, jestli z toho dnešního sluníčka…si říkám, jestli nereagujj nějak na ty injekce…
Holky,9.den na testu stale snehobilo, myslite, ze je jeste sance? Zadne spineni, pichani, boleni…
@Lussyy jeste neztrácej naději, dokud nebudeš vědět z krve ![]()
Já jsem dneska mimo…hlava mi bolí, necítím se moc fit…jestli těma injekcema, nebo já nevím ![]()
@sonci82 Ono je to strasne tezky…2.IVF ,zase zadny mrazacek, bile testy ![]()
Me po injekcich nic nebylo, ale je mozne, ze na neco muzes reagovat takto…at jsi brzy fit ![]()
@Lussyy no počkej, jak budu mluvit, jestli po 2.pokusu budu na tom stejně… ![]()
Teda, že i dneska bude až takhle venku, to by mi nenapadlo. Jeden týden mráz, druhý týden léto…ufuf..už jsem ale doma, dala jsem sprchu a uvidíme…jdu si číst..