Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@koblizeq už jdu ke svému, taky si rikam, že pokud by to nemělo byt v pořádku at se to stane co nejdřív, musim verit, že to dobře dopadne
@Lussyy držím moc palce a zároveň věřím, že to dobře dopadne ![]()
@Kat80 je, tak to jsem tě nechtěla děsit, to se omlouvám. Zítra bude vše v pořádku, nestresuj se
já pořád lehce krvácím
ale už ne jasnou krví, což jsem četla na netu, že při hematomu bývá normální. Už abych šla ke své dr., ta mi toho řekne určitě více než doktor včera. Říkala jsem si, že jí asi ofotím včerejším zprávu a zašlu e-mailem, jdu k ní až za 10 dní, tak ať má tohle u sebe dříve.
@maaarkeeet to se vůbec neomlouvej
ja se ted bojim za všechny, o hematomech jsem četla, že se to stává a ty si navic mela dost zvetsene vajecniky, me akorat rekl, že tam mam tu endo cystu ale porad stejnou, tak aspon ze neroste
@Kat80 to jo, zvětšené je mám pořád, doktor včera říkal, že jsou doteď dost přestimulované a navíc ty cysty, na ty se chci potom zeptat své dr., zda zmizí nebo co se s tím dělá. Přitom mi přijde, že jsem neměla ani tolik stimulace, po celou dobu 187.5 jednotek Gonalu, 2ks Cetrotide a Ovitrrele. Kolikrát čtu, že mají holky pomalu dvojité dávky a jsou v pohodě, hold na to reaguji více ![]()
@maaarkeeet ja mela gonal 220 a v pohode, 10 folikulu, 9 vajicek
Zdravím, dneska jsem byla na kontrole u svého lékaře, srdíčko krásně tluče a měří 2,08cm ![]()
@Kat80 píše:
Zdravím, dneska jsem byla na kontrole u svého lékaře, srdíčko krásně tluče a měří 2,08cm
Krásnééé jen tak dal:-*
@Kat80 tak to je parada
to krásně odpovida
ja vcera poslala jeste dr. zpravu z te pohotovosti a na kontrolu jdu po Velikonocich, snad to bude dobre, porad spinim ![]()
@Kat80 gratuluji k srdíčku ![]()
@Lussyy tak ať se bojovnickovi u tebe líbí!! Tak šel 3.den? Neměli jste PK?
Já dneska musela pichat v práci, divný..jsem se schovala do šaten a bylo ![]()
@sonci82 dekuju
jj 3.den,PK nemela smysl, nic nam bohuzel nezbylo…
Ja taky pichala v praci, jinak to neslo ![]()