Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Angelsound tady resila pred rokem tusim Romik0013… a koupila si jej, tak ji kdyztak napiste zda k necemu byl ![]()
A já teda pokaždý chodím k někomu jinýmu. Se mi ptali sestry, jestli k někomu chodím, tak vždy říkám, že mi to je jedno. Měl by tam tomu rozumět každý, že
Ale doufám tajné, že půjdu v pátek k Rokytovi ![]()
Já byla u zubařky, bolel mi zub už asi 2 týdny, tak jsem radši šla…tak snad už to bude good. A frčím do práce.
@Evule188 ja chodila k Rokytovi od zacatku, vsebmi provadel on, pruchodnost, inseminace, OPU i ET. Byla jsem spokojena ja a i muj partner, kdyz tam selse mnou, ze vsechno dobre vysvetli atd. ![]()
@maaarkeeet píše:
@Evule188 ja chodila k Rokytovi od zacatku, vsebmi provadel on, pruchodnost, inseminace, OPU i ET. Byla jsem spokojena ja a i muj partner, kdyz tam selse mnou, ze vsechno dobre vysvetli atd.
já právě nbyla jen jednou u Boušeho… a to měl Rokyta dovču.).. jinak pořád u Rokyty a jsem nadšená
Holky, tak jsem volala do Natalu a nedoporucili mi prevoz zmrazenych embryjek. Ze pry každé centrum je mrazi ve vlastním roztoku a rozmrazeni jinde by nedopadlo dobre… Tak jsem se ted objednala na konzultaci ve stávajícím centru, abychom naplánovali KET ![]()
@DomiDom píše:
Holky, tak jsem volala do Natalu a nedoporucili mi prevoz zmrazenych embryjek. Ze pry každé centrum je mrazi ve vlastním roztoku a rozmrazeni jinde by nedopadlo dobre… Tak jsem se ted objednala na konzultaci ve stávajícím centru, abychom naplánovali KET
držím pěsti:)
Holky jak jste tady spokojene? Koukala sem n aoteviraci dobu a je od po-pa, jak pak probíha OPU a Et kdyz to pripadne na vikend? Jak jste spokojené s lékaří? Dělají veškeré testy jeste pred ivf?
@slunce1 ja jsem byla spokojena 100%, chodila jsem tam cca 10 mesicu a nemuzu nic rict. Doktori (chodila jsem tedy porad jen k jednomu) a sestry jsou fajn, at se clovek ptal na cokoliv tak je s tim neobtezoval. Co se tyce ordinacnich hodin, pokud pujdes do IVF programu, tak tam jsou i o vikendu, ale pouze par hodin a jen pro tyto pacientky. Tim padem napr. OPU nebo ET ti udelaji klidne i o vikendu. Ja napriklad mela ET v sobotu ![]()
@maaarkeeet je tak to je parada, silne o teto klinice uvazuji sice jsme ted po 2 pokusu ivf v jine klinice, ale dle toho jak se citim si mylsím že to nedopadlo a hledam kam přejít. Tady sem byla na imuno a libililo se mi tu
.A u transferu muze byt i manzel. Píši z mobilu ![]()
@slunce1 píše:
@maaarkeeet je tak to je parada, silne o teto klinice uvazuji sice jsme ted po 2 pokusu ivf v jine klinice, ale dle toho jak se citim si mylsím že to nedopadlo a hledam kam přejít. Tady sem byla na imuno a libililo se mi tu.A u transferu muze byt i manzel. Píši z mobilu
Taky jsem byla na IVF v sobotu jsou skvělý… super komunikace, když máš dotaz na doktora on nemůže, tak sestra to vyřídí ten den volá zpět.. prostě super
.. já měla jedno IVF bohužel se nepovedlo a jednen KET to se chytlo ale bohužel se neudrželo ani jedno ze dvou embryí, ale za to nemůžou lékaři:).. doporučuji
@slunce1 manzel bude moc na pokoj, u OPU i u ET. Samozrejme hned po OPU ho nepusti, jinak ano. Kdyz jsem byla na OPU tak pani naproti tam mela manzela cca do pul hodiny pred a asi hodinu po zakroku, takze super. Se mnou byl pri ET, jen vylozene pri transferu dobehl pro penize ![]()
@maaarkeeet tak to je super, tak jeslti mi to ted nevyjde tak pudu tam, četla jsme hodně dobré recenze.Ale začínam dneska i špinit taj tomu moc nedávám. Kam chodím maji slabou laborku a je jen jeden lekar n avše, tak toho má taky až nad hlavu.
@slunce1 a kam chodis ted? Tady je to celkem velky, 3 lekari a 1 embryolozka a spousta sestricek
hlavne to tam maji dobre zorganizovany a kdyz si te objednaji, tak to vychazi i casove, ja tam necekala snad nikdy dyl a kdyz jsem dorazila drive, vtak mi klidne vzali driv, coz ja tohle treba take ocenuji ![]()
@maaarkeeet chodím do Artu Český Budějovice. To bys se musel stát zázrak aby se to povedlo tam…