Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kat80 no ono kdybych třeba seděla v kanclu u počítače a nemusela dělat nic okolo, tak bych klidně do práce chodila. Ale třeba u nás se litá, přejímá zboží, můžeš někde uklouznout, takže já budu taky doma ![]()
Třeba s malým jsem byla doma dva měsíce, pak dva měsíce ještě do práce a pak jsem zůstala doma od 6. Měsíce a pohoda
Stejně bylo hnusne, sychravo, začínal říjen a fakt to bylo lepší.
Všechny pokusy sem vždy dávala v práci, mám napůl kancelářskou práci a napůl v terénu u klientů. Dalo se to, ale teď si uvědomuju, že mimi je pro mě nejdůležitější a být doma v klidu je to nejvíc, co můžu udělat
ty neomezený vycházky jdou, stačí domluva s lékařem. Kolegyne z práce je onkologicky nemocná a právě chtěla být venku, na zahradě a má je…
Holky, bohuzel neomezene vychazky na rizikove tehotenstvi nejde napsat (alespon neslo kdyz jsem byla vloni tehu). Dokonce jsme zkouseli s mym gynekologem pozadat o vyjimku, napsal socialce doporuceni na to, ze v mem pripade nevidi duvod, proc bych mela mit jen sest hod za den (max co muze sam napsat) a neproslo to. V zime je to pohoda, v lete sest hodin je malo pokud bydlite v panelaku ![]()
Ahoj holky. Muzu se přidat? Jsem po dvou IUI s darcem a ted po IVF, vse neúspěšné… Problem je v partnerovi, ma azoospermii. Premyslim o změně CAR… Mate některá ceník NATALARTU, prosím? ![]()
Chci v dubnu zkusit KET ale pokud nevyjdou ani dva KETY (máme 5 mrazacku), zkusila bych prave Plzeň. Jenže na webovkach nemůžu najít ceník.
@DomiDom a co bys chtěla vědět za ceny? My třeba měli ICSI za 7tis, AH za 3 tis., PK je taky za 3tis, zamrazeni myslím taky. Za léky jsem doplácela za Gonal asi 1650 Kč.
Třeba spermie dárce a jak je to s ISCI? TA CENA 7000 je za kolik oocytu? @sonci82
@DomiDom já jich měla 5…ale nevím, zda se zvyšuje pak cena…?
@DomiDom to já doma žádný nemám a oni ho na webu asi taky nemají…nevím o něm aspoň ![]()
@DomiDom dárce byl 2000,–kc, icsi 7000 bez ohledu na počet. Nebo mají různé zvýhodněne balíčky…co si pamatuju
ale je to už rok
Díky holky. Písnu jim maila, tak uvidím, jestli mi pošlou ceník… ![]()