Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@koblizeq na transferu jsem byla 10.2. a minule utery mi vyradili z CARU, ted uz budu jen u sve dr.
@Kat80 @maaarkeeet holky moc gratuluji, ale i malinko závidím
Nás čeká příští týden kontrola v Natu, a budu doufat, že cysty způsobené clostilbegytem už zmizely a budu mít nějaké vajíčka, aby už konečně mohlo proběhnout první IUI
a když ne vajíčka, tak abych mohla podstoupit zase nějakou hormonální léčbu na vajíčka..
@EllenTobiáš děkuji, určitě se zadaří. V létě jsem taky měla clostylbegyt od mého doktora a udělala se mi opět endo cysta, rok a půl od odstranění první cysty. Možná to byla náhoda, ale je zajímavé, že se objevila až po třetím měsíci užívání.
@EllenTobiáš dekuji a neboj, verim, ze pristi tyden v Natalu budou jen dobre zpravy ![]()
Jo jo, tam jsou sikovny ![]()
Holky, mne je dnes spatne, to je des. Rano jsem myslela, ze ani nedojedu do prace a to to mam jen 4 zastavky. Ted uz je to trochu lepsi, ale zadna slava. Dnes zacinam 8tt a asi mi zacinaji i nevolnosti ![]()
@maaarkeeet neboj,nebudou trvat vecne
..ja jsem je taky mela od 8tt a prestaly tak v cca 13tt. Je to desny, ale jak prezijes tohle obdobi, pak uz je to v pohode ![]()
@Aniga super
tak doufam, ze to dnes bylo vyjimecne, tohle bych asi v praci nedala ![]()
@maaarkeeet ja jsem byla doma a byla jsem za to rada… v praci bych to rozhodne nedala ![]()
Taky bylo stesti, ze jsem nevolnosti mela u prvniho ditete…pokud budou i u druheho, nevim, jak to budu zvladat ![]()
Ahoj holky, dnes jsem byla na kontrole jak nam rostou folici (mam dlouhy protokol ) a kde nic tu nic, nereaguju na stimulaci, jsem z toho zoufala, jeste v patek znovu utz. a pak se uvidi…jestli neporostou, ztraceny pokus ![]()
@Aniga no, v nejhorsim mam spoustu prescasovych hodin a i lonskou dovolenou, tak si neco mohu vybrat, ale stejne… ![]()
@maaarkeeet taky se desim nevolnosti, ale jak začnou koncim v práci
@maaarkeeet druhe IVF…pri prvnim kratky protokol, na transfer 1 bobek,2 se prestali vyvijet…ted jsme chteli dosahnout vetsiho poctu foliku a nic ![]()
@Lussyy ty brdo, jak to že nereagujes? Doufám, že mi to taky nepotká
Tak držím palce ať na další kontrolu je to lepší zpráva!