NATALART Plzeň

• Fotoalbum (267)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
284
12.3.18 18:50

@koblizeq na transferu jsem byla 10.2. a minule utery mi vyradili z CARU, ted uz budu jen u sve dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.18 11:02

@Kat80 @maaarkeeet holky moc gratuluji, ale i malinko závidím :potlesk: Nás čeká příští týden kontrola v Natu, a budu doufat, že cysty způsobené clostilbegytem už zmizely a budu mít nějaké vajíčka, aby už konečně mohlo proběhnout první IUI :zed: a když ne vajíčka, tak abych mohla podstoupit zase nějakou hormonální léčbu na vajíčka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
13.3.18 11:06

@EllenTobiáš děkuji, určitě se zadaří. V létě jsem taky měla clostylbegyt od mého doktora a udělala se mi opět endo cysta, rok a půl od odstranění první cysty. Možná to byla náhoda, ale je zajímavé, že se objevila až po třetím měsíci užívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
13.3.18 12:57

@EllenTobiáš dekuji a neboj, verim, ze pristi tyden v Natalu budou jen dobre zpravy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
13.3.18 13:15

Jasně, v Natalu se prostě daří :pankac: :dance: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
13.3.18 13:35

Jo jo, tam jsou sikovny :pankac:
Holky, mne je dnes spatne, to je des. Rano jsem myslela, ze ani nedojedu do prace a to to mam jen 4 zastavky. Ted uz je to trochu lepsi, ale zadna slava. Dnes zacinam 8tt a asi mi zacinaji i nevolnosti :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
13.3.18 14:50

@maaarkeeet neboj,nebudou trvat vecne :mrgreen:..ja jsem je taky mela od 8tt a prestaly tak v cca 13tt. Je to desny, ale jak prezijes tohle obdobi, pak uz je to v pohode 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
13.3.18 15:02

@Aniga super :lol: tak doufam, ze to dnes bylo vyjimecne, tohle bych asi v praci nedala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
13.3.18 15:07

@maaarkeeet ja jsem byla doma a byla jsem za to rada… v praci bych to rozhodne nedala :think:
Taky bylo stesti, ze jsem nevolnosti mela u prvniho ditete…pokud budou i u druheho, nevim, jak to budu zvladat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
13.3.18 16:08

Ahoj holky, dnes jsem byla na kontrole jak nam rostou folici (mam dlouhy protokol ) a kde nic tu nic, nereaguju na stimulaci, jsem z toho zoufala, jeste v patek znovu utz. a pak se uvidi…jestli neporostou, ztraceny pokus :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
13.3.18 17:37

@Aniga no, v nejhorsim mam spoustu prescasovych hodin a i lonskou dovolenou, tak si neco mohu vybrat, ale stejne… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
13.3.18 17:38

@Lussyy a to byl prvni pokus? Nebo se to stalo uz drive?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
13.3.18 18:25

@maaarkeeet taky se desim nevolnosti, ale jak začnou koncim v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
13.3.18 18:34

@maaarkeeet druhe IVF…pri prvnim kratky protokol, na transfer 1 bobek,2 se prestali vyvijet…ted jsme chteli dosahnout vetsiho poctu foliku a nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
13.3.18 18:56

@Lussyy ty brdo, jak to že nereagujes? Doufám, že mi to taky nepotká :( Tak držím palce ať na další kontrolu je to lepší zpráva!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí