Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@DomiDom zkus zmenu a uvidis
ja po zavedeni lezela cca 15 minut a asi necelou hodinu jeste na luzku na pokoji. V Natalu s vlozenim nebo OPU o vikendu problem neni, ja mela ET v sobotu a jak na tebe maji dostatek casu, tak se venuji jeste vice nez obvykle. Ja tam byla spokojena hodne, dokonce bych tam nejradeji chodila na kontroly cele tehotenstvi
jinak s tim vajecnikem, ja mela po OPU hodne zvetsene oba, pry to muze byt az do 12tt. Ted mam levy vajecnik skoro v normalu a pravy porad hodne zvetseny s tekutinou v male panvi, musim byt hodne opatrna a porad to dost boli. Ale ani to nejspis na uspech vliv nema ![]()
Dekuju moc
@maaarkeeet Kdyby mi k tomu zvetsenemu vajecniku řekli aspoň to co Tobě, člověk by to vypustil z hlavy… Jinak gratuluji k mimiskovi ![]()
@DomiDom píše:
Holky a za kolik je dárce pro IUI nevíte???
já platila myslím 1000
I za IUI?? To by byla parádní cena… Ma Natal nějaké doplatky u IUI (většinou se platí za katetr třeba) @Evule188
@DomiDom píše:
I za IUI?? To by byla parádní cena… Ma Natal nějaké doplatky u IUI (většinou se platí za katetr třeba) @Evule188
nene já platilajen za dárce.. nic víc:)
Tak to je pěkný
@Evule188 @koblizeq i kdyby to byla petistovka, tak je to porad o 3000 min nez ve Varech… ![]()
@DomiDom my na IUI bylo před rokem a půl a platilo se právě za katetr pětikilo…
Vím třeba, že v plzni na náměstí je IUI za 1500 A iui s dárcem 5000…
No ve Varech v Pronatalu 4000 dárce pro IUI a nic se nedoplaci a v druhem centru maj 2000 dárce a 2500 za inseminační katetr! Takže furt mi Plzen vychází nejlíp… @koblizeq
@Evule188 ne, neměla…500 je za katetr.Ale o dárce jsme se zajímali, protože v natalartu to bylo už poslední řešení, co nám nabízeli…
@koblizeq píše:
@Evule188 ne, neměla…500 je za katetr.Ale o dárce jsme se zajímali, protože v natalartu to bylo už poslední řešení, co nám nabízeli…
ju ![]()
Ahojky, tak po dnesnim utz. mam lepsi naladu, folici se rozhoupali a nakonec jich pri odberu budeme mit snad 6-8, tak aspon neco
hned je ten den prijemnejsi ![]()