Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sonci82 dobre ranko, bohuzel te zklamu
2 embryjka 4-bunecne,1 embryjko 3-bunecne, na zamrazeni nebude nic…zavedeme jedno embryjko ktere ma min fragmentu, celkove nejsou moc hezka…moc neverim, ze najdu // zacinam byt zoufala, ze zustaneme sami ![]()
@koblizeq zitra dopoledne…dali jsme e-glue, tak treba…kdyz to nevyjde, chteli by jsme prejit na namesti, ty jsi to tak udelala a povedlo se vam vid? ![]()
@Lussyy budu držet palce, aby se mimi chytlo
přešli jsme, potřebovala jsem změnu a teď začínám 9tt…přešli jsme tam na 4. pokus a i ten se vlastně povedl, ale mimi se přestalo vyvíjet…Teď se hodně šetřím a věřím, že na podzim už budeme 3 ![]()
@koblizeq dekuju
drzim moc palce, aby bylo vse v poradku
my prave taky zvazujeme, ze 3.pokus zkusime jinde, kdyz to nevyjde…ale dame si chvilku pauzu, ted jsme meli 2×IVF behem peti mesicu…
@Lussyy tak třeba bude nejsilnější ![]()
Holky, my jsme taky říkali, že kdyby to teď nevyšlo, tak 3.pokus půjdem na náměstí…já už teda prohlašovala, že se na to radši vyprdnu celkove…no uvidíme…
@koblizeq měla jsi nějaké problémy při píchání u dl. protokolu? A píchala jsi taky Decapeptyl? Mi pobavila věta v příbalovem letáku…vám to pošlu ![]()
@sonci82 treba jo, no uvidime
ja mela take dlouhy protokol a zadne problemy jsem nemela, krom toho teda, ze folikum se nechtelo rust teda…ja to vzdat nechci, chci zkusit zmenu, nechci zustat jen ve dvou…no uvidime ![]()
@Lussyy nevidela bych to tak spatne, četla jsem pripady, kdy to nevypadalo moc nadejne a nakonec to vyšlo, drzim palce
@Kat80 dekuju
no kazdopadne zustanu doma na neschopence v klidu a uvidime, treba budeme mit stesti ![]()
@koblizeq muzu se zeptat v kolikatem tydnu se prestalo vyvijet? Zitra jdu k doktoru, budu 8+4 a mam z toho hrozny strach
@Kat80 dvakrát se nám to stalo v 6.týdnu… nemej strach
Už to teď beru, že se může stát kdykoliv cokoliv…A to už jdeš ke svému gynekologovi?
@sonci82 měla sem decapeptyl a pak gonal k tomu…snášela sem to v pohodě, jen to bylo fakt dlouhý, 29 dnů…