Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, ja uz jsem z tech nevolnosti zoufala
ctvrtek a patek jsem kvuli tomu byla doma, vcera jsem to nejak zvladla a dnes je to zase extrem, od rana mi je na zvraceni a 2× jsem uz byla
Jsem uz v praci zoufala, na tohle uz mi nezabiraji ani ty lizatka, tak nevim co dalsiho zkusit, Colu moc nemusim ![]()
@maaarkeeet to je mi tě líto. Kdy tě to začalo? Já jsem 8+6 a nic, vůbec mi není špatně, akorát břicho nafouklé a dneska teda asi po týdnu zase cítím podbříšek
@Kat80 presne kdyz jsem zacala 8tt, nejdriv jen takovy pocit nevolnosti, ale od minuleho pondelka i zvracim, dnes jsem zacala 10tt.
Holky bylo vam nektere po Et taky blbe od zaludku? Mam to uz druhy den
na jakekoliv priznaky je brzy, mimi nemuze byt jeste ani zahnizdene (pokud se vubec udrzi)
@Lussyy mohla si něco špatného sníst…nebo stres..A kromě gynprodylu nic nebereš?
@koblizeq picham si jeste Clexane…uvidim, jak mi bude dalsi dny…citim taky horkost ve tvarich, snad to prejde ![]()
@koblizeq od kolikatyho DC sis píchala? A měla jsi jít na kontrolu po ms? A přišla ti má normalne?
@sonci82 myslíš decapeptyl? Asi 19.den, ms dorazila v termínu, pak sem začala s gonalem a pak asi 6. den byla kontrola…A kolik dní už pichas?
Včera sem byla na kontrole, máme už 2 cm a už mám tehotenskou prukazku ![]()
@koblizeq ty se maaaas, krásná zpravicka
Jen tak dál
Na kdy ti vychází termin?
Decapeptyl si píchám dneska 7.den,začala jsem ve 23dc, dneska jsem 29dc. A to jsem měla cykly 28,27,28…a naposled až 33,tak snad se nebude moc meškat teďka. Vím, že dr. rikal, že kdyby nějak nesla, tak mám zavolat, ale nevím jak dlouho čekat. A já tam mám jít až 6.dc,takže až to dostanu, mám zavolat a objednat se.
@sonci82 myslím, že sem měla týden, aby ms dorazila a pak volat.Tak počkej a po velikonocích, když by nedorazila, tak bych volala…
Termín mám 4.11.
snažím se být co nejvíc v klidu, aby to dopadlo dobře
A hlavně mám celodenní kocovinu ![]()
@koblizeq tak si můžeš užívat klidu doma
Nic ti nikam neuteče
Já bych nejradši zůstala už taky doma, ale vydržím alespoň do odběru
Manžel teďka taky meni praci, dovybira dovču a od úterý do nové, tak jsem zvědavá ![]()
Jj, tak jeste je cas…kdyby nic, tak úterý tam volám.
A pro malého si dneska konečně přijede tatínek ( od Vánoc),tak budem mít Frei.
Tak 4.den po ET, krom bolavych bradavek a toho, ze mi neni dnes spatne, vubec nic…
@Lussyy tak uvidis, to ještě nemusí nic znamenat ![]()
Já zas pořád čekám na MS… ![]()