Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maaarkeeet Jj teď taky dojíždime a poblíž je Praha ale tam je provoz šílený tak ta Plzeň ideální
a ke všemu tam máme na akoleji neterinku a pár známých taky tak se to spojí s návštěvou ![]()
Jsem po ultrazvuku a před 11h proběhne inseminace
Vajíčko prasklo a vstřebává se, sám doktor byl překvapený, počítal spíš s tím že to bude cysta..
Jáký jste dostavali leky pri ktakem protoku? Kolikaty den cca byl odběr vajiček? A vystaví tetno car i neschopenku?
@slunce1 při krátkém protokolu sem měla gonal, a myslim cetrotide. Odběr asi 12. den a neschopenku ti od opu vystaví úplně v pohodě…
@koblizeq děkuji, fakt se rozmyšlím jestli vzít Plzen a nebo v Praze kliniku. ![]()
@slunce1 my byli v natalartu; ale nedařilo se nám tam, 3.ivf, ale s jednáním sem byla spokojená, vždy jeden lékař, vše vysvetlil.tak sem potřebovala změnu s teď jsme v centru v plzni na náměstí…Taky jsme spokojený, jednání dobrý, ale ceny vyšší…ale povedlo se ![]()
@koblizeq je tak to gratuluji, právě potřebuji kliniku kde se to povede, ne je to hodně o štěstí, ale potřebuji kde bude dobra laboratoř a ne zastarala jako kam sem chodila.
@slunce1 pro nás byla lepší laboratoř v centru na náměstí. V Natalartu sme nikdy neměli mrazacky a tady 3…A při stimulaci sem měla teda daleko víc léků…ale je to taky samozřejmě o štěstí ![]()
@slunce1 ja měla taky Gonal, Cetrotide a Ovitrelle. A odběr jsem měla po 10ti dnech píchání. A neschopenku jsem si nechala vystavit v den odběru vajicek, bez problémů.
@Lussyy tak držím palce ať je velká úroda!
Ja vyfasovala Decapeptyl, 21 dávek a dlouhý protokol zahájen…