Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lussyy držím palce, aby vyrostly
stačí přeci jeden bojovnicek ![]()
Amh je ovarialni zásoba,…jestli ji třeba nemáš sníženou…když vyrostly jen dva foliky
@koblizeq dekuju,snad si daji rict
kdyz uz picham tak dlouho, preci to nevzdame
ty jo, tak to nevim, to bych se asi musela zeptat?
@Lussyy za mě je nejdůležitější pořád věřit a být v klidu ![]()
Jinak ty injekce jsou neskutečný, včera sem si byla v lékárně pro další várku léků a odcházela sem s narvanou igelitkou ![]()
@koblizeq jj ty injekce jsou mazec
ja porad doufam a verim, ze to dozenou a nejdyl v patek bude odber
proste musiiiii ![]()
Holky, tak mi poslali ceník. Vazne premyslim o tom, ze prejdeme z Varu do Plzně ![]()
@koblizeq je mnohem drazsi a ja navíc ztratila důvěru v Pronatal, protože stále přemýšlím o duvodech, proč se ET nevyvedl… A jakmile není důvěra, tak je to v háji. ![]()
@DomiDom jestli cítíš, že je čas na změnu, tak to udělej
My jsme centrum taky vyměnili a mě to pomohlo psychicky a k tomu se i zadarilo ![]()
@DomiDom a vy jste z Varů nebo někde mezi? Tak to sem zkuste a uvidíte ![]()
Bylo mi tam strasne prijemne, az do dne transferu.
@koblizeq nikdo mi neřekl, proc nenechali embryjka dojit do blastocysty, ale zavadeli ctyrdenni moruly (napadá me, ze nechteli dělat ET v sobotu), po ET me nechali 15 minut na lauzku, pak mi řekli, ze muzu odejit (jako u IUI, přitom jsem četla, ze se zůstává tak hodka dvě) a další věc, která me zarazila a na kterou mi nikdo neodpověděl byl pri ET dost zvětšeny levy vaječník, který mi tlacil na močák a bolel. Tak nevím. Podle všeho jsem naprosto zdravá a otěhotnět zvladnu, mám jednoho triletaka a jsem po třech UPT. Gynekoložka se diví, ze se nezadarilo ani po IUI ani ted po IVF, ze bych mohla byt matka pluku. Tak nevim, kde je chyba ![]()
Nn Sokolov… A to dojíždění by problem nebyl
@sonci82 opravdu o tom uvazuji, ted se mi ms rozjela, tak zkusím v pondělí vse zjistit, jestli by se KET stihl tenhle cyklus nebo az dalsi
@DomiDom tak můžeš zkusit konzultaci a uvidíš
Jinak po transferu sem teď ležela jen 20 minut…
A chyba, úspěšnost ivf není stoprocentní…
To ja vim, ze není 100%
@koblizeq Ale tech veci kolem, na které mi nikdo neodpověděl, je stale dost…