NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5447
19.3.18 17:00

@Lussyy ty jo, to je super! Na kdy bys měla odběr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
19.3.18 17:41

@Lussyy parádní zpráva :srdce: A odběr bude kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
20.3.18 07:46

Holky to jeste nevim, přidali jsme jeste na 2 dny injekce a zitra jedu jeste na utz a meli by mi rict, kdy bude odber, Bouse mi nic moc nerekl, kdybych se nezeptala, kolik je narostlých foliku, tak nic nevim, ach jooo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
20.3.18 08:17

@Lussyy důležitý je, že narostly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.18 11:34

Holky tak dnešní kontrola 11DC a nic moc tedy, z pravého vaječníku konečně zmizela cysta, pár drobných foliklu..levy vaječník něco vel 24mm, neni si vůbec jistý zda je to folikul nebo stále cysta :think: ve čtvrtek znovu utz, s sebou povezu i materiál :lol: kdyby nahodou bylo připraveno na inseminaci, jinak zase čekat do příštího cyklu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
20.3.18 13:48

@Lussyy tak to je super, to vypada dobre, nakonec jich bude dost ;) nemel te hned na zacatku tak strasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
20.3.18 13:49

@EllenTobiáš a ty budes mit inseminaci i se stimulaci? Ze tam videl tech folikulu vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
20.3.18 13:53

Holky, nemate nektera, nebo neuvazujete nad Angelsounds? Docela jsem koukala, ze se daji sehnat za dobrou cenu a mohlo by to byt fajn pro domaci uklidneni, tak nad tim celkem uvazuji. Zase si rikam, jestli to neni takova blbost, tahak na penize :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.18 16:02

@maaarkeeet nebudu, po lednové stimulaci jsem dostala hyperstimulační syndrom, takže všude po vaječnícich cysty.. Na pravé straně pár maličkých foliklu, na levo jen jeden, ale nejí si jistý jestli to není cysta ještě z ty stimulace.. Jestli tam bude ve čtvrtek a poroste, tak zase měsíc čekat, jestli při menstruaci zmizí.. To čekání už bych čekala třetí cyklus než se dá tělo do kupy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
20.3.18 20:04

@maaarkeeet taky jsem o nem přemýšlela, každý rano se budim s pocitem, že je něco spatne… ve čtvrtek jdu už ke svému doktoru tak snad to bude porad OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
20.3.18 22:43

@Kat80 urcite bude, neboj ;) ja mam dalsi kontrolu po Velikonocich, tak jsem si rikala, ze kdyz na ni bude vse v poradku, ze bych ho mozna poridila. Cetla jsem, ze je pres nej srdicko slyset cca od 12tt, tak nez mi dorazi domu to vyjde akorat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
20.3.18 23:06

@koblizeq jj,zitra na kontrole se ukaze, kolik jich tam bude, doufam, ze pujdu ke Svabkovi :-) @maaarkeeet to mi povidej, byla jsem z toho zoufala, ze mame pokus v cudu, zbytecne pichani…no des…bricho uz me ale tlaci, uz aby bylo OPU :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
21.3.18 08:22

Holky chodíte někdo k Rokytovi? Já jsem s nim spokojená… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
21.3.18 08:26

@Evule188 já byla u Rokyty minule…a dělal mi vlastně odběr vajicek. Ten je fajn. Švábek taky..ti aspoň něco řeknou narozdíl od Bouheso :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
21.3.18 08:27

Bouseho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie