NATALART Plzeň

• Fotoalbum (267)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
284
13.3.18 19:02

@Kat80 snad nezacnou ;) jako ja se desim toho, ze zitra a dalsi dny to bude po ranu to same :? Mne to v praci ted docela stve, respektive mam dost prace normalne, natoz ted vsichni zacinaji koukat, ze bude jaro a mohli by objednavat a prudit jeste vic :lol: do toho sef prijde s nejakou kravinou a zacina mi lest na nervy :pocitac: ale zase jsem rada, ze nejsem doma, po tydnu bych se zacala nudit (na baraku je tedy prace porad, ale snazim se nic nedelat) a stvaly by mi omezene vychazky, tak se chci drzet co to pujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
13.3.18 19:04

@Lussyy a cim stimulujes? Do patku jsou jeste 3 dny, to by tam mohl do te doby uz nejaky posun, urcite to bude lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
13.3.18 19:43

@maaarkeeet tak uvidis, jak ti bude ;) Přes léto ty vycházky jsou naprd, to přes zimu je to lepší, člověk je spíš doma a je stejně hnusně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
13.3.18 20:27

Jdou zařídit vycházky nepřetržitě, nabídla se mi přímo paní doktorka… napíše se žádost a jde to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
13.3.18 20:30

@sonci82 bohuzel to nevim, i dr. byl bezradny…drzim palce, aby u tebe bylo vse o. k. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
13.3.18 20:33

@maaarkeeet decapeptyl,gonal 225 jednotek a luveris…pry jako bych nic nepichala celou tu dobu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
13.3.18 20:34

@koblizeq faaakt? A ktera doktorka? Obvodacka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
13.3.18 20:35

@Lussyy mám neschopenku u obvodní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
14.3.18 07:54

@koblizeq to fakt jde?? Ne že bych chtěla celý den někde lítat, ale o víkendu třeba budu chtít jet na chalupu, relaxovat na zahradě, hodinu strávím na cestě, honem domů kvůli kontrole a druhý den tam jet znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
14.3.18 07:58

@Kat80 jde, sama doktorka mě to nabídla. Ale mě se to netýká, sem teď na neschopence, ale v lednu sem dala výpověď, tak za 14 dnů končím PN a jdu na pracák. Ale jinak bych si o to zažádala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
14.3.18 08:03

Holky, to koukám teda, že to jde mít neschopenku u obvodní? A vycházky celý den? Hustyy. Se na to pak budu muset zeptat :-D

Když to tak vezmu, to se pomalu ani nevyplatí jet k našim apod. Nemůžeš pomalu nikam na pořádný výlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
14.3.18 08:04

@koblizeq ty jo, takže ty máš neschopenku jen v době trvání smlouvy q pak máš vlastně frei. A jak je to pak s mateřskou, rodicakem, když jsi na UP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
14.3.18 08:06

Já byla včera na gynde, tak snad vše ok, cytologie se uvidí dle výsledků…dělala mi jen tak i utz a mám folik 16mm, takže ovulace by byla až tak 16.den,jsem dnes 14. Ale tak u nás je to asi stejně jedno..v zázraky jsem přestala věřit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
14.3.18 08:16

@sonci82 no s penězma to bude na prd, ale já prostě odejít musela, už ti nešlo vydržet. Kdyz to všechno klapne, tak by to vyšlo a budu v ochranné lhůtě a v září nastoupim na mateřskou s pak klasicky rodicak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
14.3.18 08:17

Taky se na to zeptám, ale moc tomu nevěřím, mě vadí to, že být zavřená v paneláku nic moc, a když budu chtít na jiný vzduch na chalupu, tak musím zrovna teď vyjet, ať je mi dobře nebo není, protože jinak se mi to nevyplatí tam vůbec jet. Četla jsem i diskuze jak se holky rozčilují, že je to normální neschopenka jako každá jiná a že když nám nic není máme chodit do práce. Já si teda myslím, že po „20 odpracovaných letech“ snad není taková katastrofa, že si chci prožít pohodové těhu a být doma v klidu a ne se rozčilovat v práci. Víc mě teda rozčilujou naši „spoluobčané“ kteří nic neřeší a sociálka se postará

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí