Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sonci82 chápu tě, zase bude dobře
my pichame i teď, mám břicho i zadek úplně fialový, už je mi to protivný, ale držím a modlím se, aby to už teď dopadlo dobře… Už mám pocit, že další celý pokus ivf by moje tělo nedalo…a taky si říkám proč zrovna já, když sem zdravá a pečuju o sebe…
@koblizeq ty brdo, pichas pořád…tak tohle musí dojít ke šťastnému závěru ![]()
Já teprv lezu z postele, malýho jsem ráno vypravila do školy a muž dneska taky volno. Pojede teď pryč a já půjdu dělat lasagne.
@sonci82 taky jsem si to říkala, proč zrovna já, bohužel to padlo na nás. Mě teda ty injekce tak nevadily i když jsem se jich hrozně bála, od čtvrté jsem si to dokonce píchala sama. Mě teda trápí ta mykóza, večer jsem spolykala 4 kuličky utrogestanu a šla spát, už aby to přešlo
@sonci82 taky sem v pyžamu, a bojuji se snídaní, chce se mi blinkat
místo utrose pichame agolutin do zadku a clexan na ředění… hezký den
@Evule188 netestuj nebo se z toho zblázníš, nejspíš si více pila a moč je koncentrovanější
@Kat80 píše:
@Evule188 netestuj nebo se z toho zblázníš, nejspíš si více pila a moč je koncentrovanější
je z raní moči… myslíš že to nic neznamená?
@Evule188 určitě nic, stačí aby si večer nebo v noci víc pila, nebo jsi byla v noci na WC a je to. Fakt netestuj, krev máš potvrzenou tak se zbytečně nenervuj
@Evule188 uz netestuj, bud v klidu
taky mohl mit test proste jen mene barviva
ted to nech na mimcu, kdyz mas kontrolu?
@Evule188 už netestuj, když to potvrzené máš
HCG máš dobrý, čárka ti nezmizí. Klid ju ![]()
@koblizeq a do zadku si to nepichas sama, ne?
Tak opatrně s jídlem ![]()
@maaarkeeet píše:
@Evule188 uz netestuj, bud v klidutaky mohl mit test proste jen mene barviva
ted to nech na mimcu, kdyz mas kontrolu?
na ult jdu ve čtvrtek příští:))… tak to musim vydržet.. na kolikátým ult jsi byla? už? bylo na prvním něco vidět?
@sonci82 píše:
@Evule188 už netestuj, když to potvrzené mášHCG máš dobrý, čárka ti nezmizí. Klid ju
@koblizeq a do zadku si to nepichas sama, ne?
Tak opatrně s jídlem
dobře:-)))…
@sonci82 já bych si to ani do břicha nepichla sama, naštěstí přítel to zvládá ![]()
Sem blbá teĎ sem si udělala test… a je úplně světej nepatrná tam je ale to může výt vodou že?