Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@koblizeq našla jsem si na netu globulus natrio tetraborico, sestra v CARu řekla, že mi v lekarne poradi a pani lekarnice mi to schválila, akorát rikala, že to teda nemam zavádět s utrosem, tak ted budu polykat, mam 2×4 to jsem zvedava co to se mnou udela ![]()
@Kat80 děkuju
teď utros nemám, ale co si pamatuju, tak sem po polknutí byla mega unavená…
@Kat80 take jsem to netusila, dnes mi to vysvetloval takhle Rokyta. Tim padem pokud dobre pocitam, tak v pondeli budes 6+5, mas to vlastne presne o dva dny, ja mela odber 5.2. a dnes jsem 6+1.
@maaarkeeet diky, doufam, ze bude i
jinak budu nervózní, že je něco spatne
@Kat80 urcite bude a kdyz ne, tak ani to neni spatne, jen jebtreba brzy ![]()
@Evule188 ne ne, doktor mi dnes rikal, ze v pripade IVF se to pocita trochu jinak, a to od odberu. Takze termin odberu vajicek a odecist 14 dni ![]()
@maaarkeeet píše:
@Evule188 ne ne, doktor mi dnes rikal, ze v pripade IVF se to pocita trochu jinak, a to od odberu. Takze termin odberu vajicek a odecist 14 dni
Ahaaa… ale já měla mražáka… tak jak to počítat? od vložení?
Myslíte že jsou nějáké vitamíny se železem? pro těhotné? Že bych si skočila do lékárny vitamíny pro těhotné by neměli blížit ne?
@Evule188 tak si vygoogli vitamíny pro těhotný a uvidíš, jaký to má složení. Případně ti v lékárně přímo poradi ![]()
@koblizeq padla na mě nějaká depka s těma injekcemi, že budu pichat dlouho…a proč to musím podstupovat já, když mě nic není…no to zase přejde ![]()
@Evule188 u mrazacku netusim, oni ti to reknou v Natalu, neboj ![]()