Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@koblizeq tak mě to asi zapomněli říct, ale už se mi do toho taky nechce, ty bolesti jsou fakt hrozný
Ahoj holky, ja jdu na kontrolu zutra ve 14 hod, ale mam take strach
Uz mi skoro vubec neboli ty vajecniky, coz jsem samozrejme rada, ale vrta mi hlavou, ze tak najednou, kdyz dr. rikal, ze kdyz ted produkuji HCG, ze to pujde velmi pomalu.. zaroven jsem mela uz pekne citliva prsa, coz ted vubec
mam obavu, ze zitra z toho nc nebude ![]()
Holky, neplaste, když vám nic není, fakt. Mně taky nic nebylo, když to tak shrnu. Břicho na začátku nebolelo, prsa pomalu taky ne. Já si pamatuju, když jsem jela tenkrát patrovým vlakem, seděla jsem nahoře a rikam si, ten vlak se divné houpe. Tak jsem studovala diář a říkala jsem si, to je blbost, že by tak hned. Taky večer jsem našla //. Ale jinak bych ani nevěděla, že jsem těhotná. Za celý tehu jsem 2× omdlela a jednou mi nevonel usmažený den starý květák, ale jinak pohoda ![]()
@Lussyy jakoze v poledne tam musíš znova? Já nevím jestli pak pojedu rovnou domů, nebo si zajdu na něco dobrýho do Olympie…
@maaarkeeet a ty už máš kontrolu zas po 14ti dnech?
Omlouvám se, kdybych někdy nevěděla, která jak na tom jste, mám v tom krapet guláš ![]()
@sonci82 jo jo, ja mela pozitivni krev 23.2. a zitra mam kontrolu.
@maaarkeeet já jdu až v pondělí, jsem zvědavá co bude vidět na ultrazvuku. Zavádíš taky utroš?
@Kat80 ja jdu prave uz zitra, coz bude nejakych 11 dni po krvi, tak myslim, ze toho jeste moc videt nebude. Jo jo, zavadim jich uz od OPU 6kulicek denne.
@maaarkeeet já je mám 2× denně po 4, budeš si je dávat i před tím ultrazvukem? já jsem se na to zapomněla zeptat ![]()
@Kat80 to jsem se taky neptala, ale nebudu, ten zapiju, chteli to takto pred ET, tak to provedu stejne.
@maaarkeeet OK, já měla před ET polknout jenom 2, 4 by mě asi zabili
Polknu 2 a po ultrazvuku zbytek zavedu
@Kat80 jo, taky bych to tak udelala. Ja ranni polknu a odpoledni uz zase klasika
a ty vecerni dnes zavedu treba o neco driv, at ma sanci se do tech 14hod vstrebat.
@sonci82 no minule mi dr. rikal, ze z krve vysledky budou kolem poledne, ze mam pocitat s celym dopolednem v Plzni, tak se tam asi budu muset vratit… ![]()
@Lussyy mne rikal, ze vysledky budou cca za hodinu a sestra kdyz mi nabirala, tak rovnou rikala, at tam pockam, ze budou cca za 1/2-3/4hod
nakonec to bylo tak tech 45 minut.
@maaarkeeet píše:
@sonci82 jo jo, ja mela pozitivni krev 23.2. a zitra mam kontrolu.
taky jdu zitra ale rano:)