NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
753
28.2.18 08:29
@Aniga píše:
@Evule188 js prvni testovani take osmy den a carka byla jeste mene videt nez tvoje..nesla ani vyfotit (test jsem mela citlivost 10)

taky mám citlivost 10.. počkám zase do zítra :) Myslíš že ten digitální je lepší? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
28.2.18 08:31

@Evule188 pry je lepsi, ale nevim… pokud chces zitra testovat, vecer moc nepij, at je moc vice koncetrovana :mrgreen:,takhle jsem to delala ja…a neboj se, ona ta carka kazdy den zesilila tak malinko nebo vubec, ze jsem se bala, ze neco je spatne…a pritom vse bylo v poradku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
28.2.18 08:35
@Aniga píše:
@Evule188 pry je lepsi, ale nevim… pokud chces zitra testovat, vecer moc nepij, at je moc vice koncetrovana :mrgreen:,takhle jsem to delala ja…a neboj se, ona ta carka kazdy den zesilila tak malinko nebo vubec, ze jsem se bala, ze neco je spatne…a pritom vse bylo v poradku ;)

Dobře :) ju takže pít třeba do šesti když chodim spát v deset?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
28.2.18 08:38

@Evule188 neee…at nejsi dehydrovana :P :mrgreen:,napij se klidne i pred spankem, ale trochu (at pred spanim nedas treba dva litry)… proste trochu to omezit, ale neprehanet to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
28.2.18 08:42

:D dobře :D děkuju :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.2.18 08:51
@koblizeq píše:
@maaarkeeet bude, neboj :) a chodíš do práce nebo lenošis doma?

Chodim do prace, tam ani nikdo nevi, ze jsem podstoupila IVF a zatim je to tak nejak bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.2.18 08:54

@Evule188 ja myslim, ze na 8 den to neni spatne, zkus za 2-3 dny a uvidis. Popripade jestli mas doma digital, tak zkus ten, mne se docela osvedcil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
28.2.18 09:00

@maaarkeeet chodis do prace? Tak hlavne na sebe davej pozor… ja jsem byla doma a odpocivala a byla jsem za to tedy rada, pak zacaly i nevolnosti (trvaji cely den, ne jenom rano :mrgreen: ) a o to vice mi prislo vhod, ze jsem si mohla lehnout a odpocinout kdykoliv jsem potrebovala… par dnu mi bylo i tak zle, ze kdybych mela doma jeste jedno dite, tak to nedam :mrgreen: :mrgreen:,ale jsou to ve finale prijemne nevolnosti, vis, ze to dela miminko :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.2.18 09:58

@Aniga jo jo, zatim chodim. I kdyz v Natalu se mi pokazde ptaji, zda nechci neschopenku :D zatim se citim dobre, kdyby bylo cokoliv tak jsem doma. Ja delam v kanclu, rekla jsem tam, ze nesmim nic zvedat atd.. Nakonec ten pad v pondeli jsem mela doma, i tam se muze stat cokoliv, ale samozrejme si tam clovek vice vyhovi. Taky se vzdycky tesim domu, jak se tam natahnu a zklidni se mi ty vajecniky, ale i to se uz ted docela zklidnuje, nebo spis ted vic vnimam ten pomlaceny oblicej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
28.2.18 12:00

@Aniga a kdy ti začaly nevolnosti?
Já teda taky uznávám, že je dobré být doma, odpočívám, dám si procházku, kdy chci a hlavně bez stresu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
28.2.18 12:25

@koblizeq nevolnosti zacaly asi kolem 8tt a presly po 13tt. Jednoho krasneho dne mi zacalo byt fakt hrozne a taky to skoncilo ze dne na den ;)
A jeste jsem neverila, jak hrozne smrdi obchodak :mrgreen:,treba takovy Kaufland, to byl tedy puch :lol: (jako netehotna to uz zase necitim :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
28.2.18 12:52

@Aniga no to potěš, já mám normálně hodně citlivý nosík :D
A jak si užíváš mateřskou? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
28.2.18 12:59

@koblizeq 8.3.mi materska konci a nastupuji na rodicovskou…holky,7096 kc mesicne…mazec tedy :mrgreen:
Jinak je to super, Andulka je hodne mimi, krasne spinka, vse delame s usmevem a v pohode…jen mi zase zacalo zlobit prso pri kojeni (zacinajici zanet),ale vim co mi pomuze, takze taky zadny stres…proste si uzivam pohodu byt zenou v domacnosti :mrgreen:
V Natu mam dalsi embrya, uvazuji, ze vyuziju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
28.2.18 13:05

@Aniga malá je krásná :srdce:
Moc se těším, že se taky přidám :D jsem doma 6 týdnů a musím říct, že mě to baví a to sem byla workholik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
28.2.18 13:08

@koblizeq ja jsem se v tom nasla..hrozne mi bavi byt porad s malou a jak si ji na chvili nekdo pujci, hnedka jsem nesva :mrgreen:
Uz uvazuji, ze za rok a neoc bych chtela zkusit otehotnet znova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital