Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aniga píše:
@Evule188 js prvni testovani take osmy den a carka byla jeste mene videt nez tvoje..nesla ani vyfotit (test jsem mela citlivost 10)
taky mám citlivost 10.. počkám zase do zítra
Myslíš že ten digitální je lepší? ![]()
@Evule188 pry je lepsi, ale nevim… pokud chces zitra testovat, vecer moc nepij, at je moc vice koncetrovana
,takhle jsem to delala ja…a neboj se, ona ta carka kazdy den zesilila tak malinko nebo vubec, ze jsem se bala, ze neco je spatne…a pritom vse bylo v poradku ![]()
@Aniga píše:
@Evule188 pry je lepsi, ale nevim… pokud chces zitra testovat, vecer moc nepij, at je moc vice koncetrovana,takhle jsem to delala ja…a neboj se, ona ta carka kazdy den zesilila tak malinko nebo vubec, ze jsem se bala, ze neco je spatne…a pritom vse bylo v poradku
Dobře
ju takže pít třeba do šesti když chodim spát v deset?
@Evule188 neee…at nejsi dehydrovana
,napij se klidne i pred spankem, ale trochu (at pred spanim nedas treba dva litry)… proste trochu to omezit, ale neprehanet to ![]()
@koblizeq píše:
@maaarkeeet bude, neboja chodíš do práce nebo lenošis doma?
Chodim do prace, tam ani nikdo nevi, ze jsem podstoupila IVF a zatim je to tak nejak bez problemu.
@Evule188 ja myslim, ze na 8 den to neni spatne, zkus za 2-3 dny a uvidis. Popripade jestli mas doma digital, tak zkus ten, mne se docela osvedcil ![]()
@maaarkeeet chodis do prace? Tak hlavne na sebe davej pozor… ja jsem byla doma a odpocivala a byla jsem za to tedy rada, pak zacaly i nevolnosti (trvaji cely den, ne jenom rano
) a o to vice mi prislo vhod, ze jsem si mohla lehnout a odpocinout kdykoliv jsem potrebovala… par dnu mi bylo i tak zle, ze kdybych mela doma jeste jedno dite, tak to nedam
,ale jsou to ve finale prijemne nevolnosti, vis, ze to dela miminko
![]()
@Aniga jo jo, zatim chodim. I kdyz v Natalu se mi pokazde ptaji, zda nechci neschopenku
zatim se citim dobre, kdyby bylo cokoliv tak jsem doma. Ja delam v kanclu, rekla jsem tam, ze nesmim nic zvedat atd.. Nakonec ten pad v pondeli jsem mela doma, i tam se muze stat cokoliv, ale samozrejme si tam clovek vice vyhovi. Taky se vzdycky tesim domu, jak se tam natahnu a zklidni se mi ty vajecniky, ale i to se uz ted docela zklidnuje, nebo spis ted vic vnimam ten pomlaceny oblicej ![]()
@Aniga a kdy ti začaly nevolnosti?
Já teda taky uznávám, že je dobré být doma, odpočívám, dám si procházku, kdy chci a hlavně bez stresu ![]()
@koblizeq nevolnosti zacaly asi kolem 8tt a presly po 13tt. Jednoho krasneho dne mi zacalo byt fakt hrozne a taky to skoncilo ze dne na den ![]()
A jeste jsem neverila, jak hrozne smrdi obchodak
,treba takovy Kaufland, to byl tedy puch
(jako netehotna to uz zase necitim
)
@Aniga no to potěš, já mám normálně hodně citlivý nosík ![]()
A jak si užíváš mateřskou? ![]()
@koblizeq 8.3.mi materska konci a nastupuji na rodicovskou…holky,7096 kc mesicne…mazec tedy ![]()
Jinak je to super, Andulka je hodne mimi, krasne spinka, vse delame s usmevem a v pohode…jen mi zase zacalo zlobit prso pri kojeni (zacinajici zanet),ale vim co mi pomuze, takze taky zadny stres…proste si uzivam pohodu byt zenou v domacnosti ![]()
V Natu mam dalsi embrya, uvazuji, ze vyuziju ![]()
@Aniga malá je krásná ![]()
Moc se těším, že se taky přidám
jsem doma 6 týdnů a musím říct, že mě to baví a to sem byla workholik ![]()
@koblizeq ja jsem se v tom nasla..hrozne mi bavi byt porad s malou a jak si ji na chvili nekdo pujci, hnedka jsem nesva ![]()
Uz uvazuji, ze za rok a neoc bych chtela zkusit otehotnet znova ![]()