Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maaarkeeet tak jo je masakr, hlavně, aby mimčo bylo v pořádku
@Kat80 taky se bojim, jenze ted jak neni jeste nic videt, tak mi nikdo nic nerekne. Uvidime za tyden na kontrole.
@maaarkeeet to bude dobrý, uvidíš
hlavně na sebe dávej pozor a opatruj se ![]()
@koblizeq snad ano, ze jsem takhle pomlacena ja mi nevadi, sice to silene boli, ale vydrzim to. Ted jen doufam a verim, ze ta nase bublinka v poradku.
@maaarkeeet bude, neboj
a chodíš do práce nebo lenošis doma?
Ty jo, mě už chvílema tak bolí tělo, že nemůžu ani ležet…hlavu mám snad ucpanou celou… Ještě že mi dali volno a jdu až v pátek na odpoledni a můžu aspoň ležet
Holky.neni.to.na.osmy den malo? Nemuze to byt ovitreal ten mi pichal nekdy 16.2
@Evule188 může to být zbytek otvirelle, ale taky nemusí, zkus za dva dny jestli sílí
@Evule188 já vím, že ti to nedá, ale takhle se jen zbytečně stresujes…melas počkat s testama ![]()
Já sama chtěla testovat až 12. a nevydržela jsem to a testovala 9.,ale pro příště budu vyčkávat.
@sonci82 píše:
@Evule188 já vím, že ti to nedá, ale takhle se jen zbytečně stresujes…melas počkat s testama
Já sama chtěla testovat až 12. a nevydržela jsem to a testovala 9.,ale pro příště budu vyčkávat.
nedá no taky už počkám
teď ho udělám až v sobotu
@Evule188 js prvni testovani take osmy den a carka byla jeste mene videt nez tvoje..nesla ani vyfotit (test jsem mela citlivost 10)