Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@koblizeq asi trikrat jsem myslela, že jsem to určíte dostala jak me bolelo břicho, ale jinak dobrý, v praci zatim jsem, ale myslim, že jak mi potvrdi srdicko, tak se na to vyprdnu a budu doma
@Kat80 občas mě taky bolí břicho jako před ms, ale hlavně mě začal bolet žaludek… já si to užívám doma a moc věřím, že to teď dáme ![]()
@Kat80 ICSI je co? Můžeš mě to nějak vysvětlit prosím, vůbec netuším.. My už jedno dítě máme čtyřletý, bez problémů za půl roku jsem byla těhotná..
Devcatka. myslite ze neva ze sem si dala dve. kolecka olomouckych tvaruzku ![]()
@EllenTobiáš ahojky…nevím,zda IUI tu někomu vyšlo…
ICSI je u umelyho, že spermii vstříknou přímo do vajicka. Třeba můj muž má line spermie, nemají správný směr a tak kdyby je dali vedle vajíčka, tak ta spermie se tam sama nedostane. Takže pomocí injekce ji dají přímo tam, kde má být.
@Evule188 s tím jídlem v pohodě
Radši bych se vyhýbala majonezovym salátům, tataraku apod
@EllenTobiáš my vloni zkusili celkem 4 pokusy IUI a nezdaril se ani jeden. A to zadny problem nemam, i pruchodnost byla hodne dobra. Za zkousku nic nedas, pokud se ti nechce hned do stimulace a IVF ![]()
@sonci82 píše:
@Evule188 s tím jídlem v pohoděRadši bych se vyhýbala majonezovym salátům, tataraku apod
Jo to. nejim:).. jeste ani. nevim. jestli jsem.tehu, nemuze.to ohrozit plod?
Díky všem, já si pořád chci myslet, že umělé nebude potřeba, spermio super, jen ty moje vajíčka, po jedny stimulaci jsem měla X vajíček, ale rozvinul se u mě hyperstimulační syndrom, je tedy pravda, že mě v Natalartu řekli, že mě můj gynekolog prestimuloval tím, že mě nasadil clostilbegyt dvakrát denně.. ![]()
@Evule188 na rizikove jidlo v tehu jsem se ptala sveho gynekologa, nebot na netu se toho hrozne napise a ten mi rekl tohle.”dejte si klidne nivu, hermelin…jen se podivejte na obal, aby mleko bylo pasterizovano, coz ale v bezne prodejni siti je. Muze byt nepasterizovane, pokud je to nejaky specialni obchod. Jedine co nejezte je syrove maso (tatarak, sushi).”
Takze se neboj si dat na co mas chut ![]()
Jsem si sla udelat pro jistotu test a nic…takze telo je nejaky pochroumany ![]()
Ahoj holky, u me nic moc, mela jsem vcera vecer mensi nehodu, nevim zda se mi zatocila hlava a nebo mi podjeli nohy, ale spadla jsem ve vane a jelikoz tam mame i okno, tak jsem se prastila do hlavy o dlazdickovy parapet. Takze mam rozsekle oboci, pomlacenou nohu a pod oken sram (mozna se mi vybarvi do monokla)
jeste dnes mi trochu boli hlava, jak to jde k sobe. Z chlapem jsme z toho ani jeden skoro nespali, porad mi kontroloval.
Takze fakt parada ![]()