NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1161
26.2.18 18:01

@koblizeq asi trikrat jsem myslela, že jsem to určíte dostala jak me bolelo břicho, ale jinak dobrý, v praci zatim jsem, ale myslim, že jak mi potvrdi srdicko, tak se na to vyprdnu a budu doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
26.2.18 18:07

@Kat80 občas mě taky bolí břicho jako před ms, ale hlavně mě začal bolet žaludek… já si to užívám doma a moc věřím, že to teď dáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.18 18:08

@Kat80 ICSI je co? Můžeš mě to nějak vysvětlit prosím, vůbec netuším.. My už jedno dítě máme čtyřletý, bez problémů za půl roku jsem byla těhotná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
26.2.18 18:28

Devcatka. myslite ze neva ze sem si dala dve. kolecka olomouckych tvaruzku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
26.2.18 18:40

@EllenTobiáš ahojky…nevím,zda IUI tu někomu vyšlo…
ICSI je u umelyho, že spermii vstříknou přímo do vajicka. Třeba můj muž má line spermie, nemají správný směr a tak kdyby je dali vedle vajíčka, tak ta spermie se tam sama nedostane. Takže pomocí injekce ji dají přímo tam, kde má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
26.2.18 18:41

@Evule188 s tím jídlem v pohodě ;) Radši bych se vyhýbala majonezovym salátům, tataraku apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
26.2.18 18:48

@EllenTobiáš my vloni zkusili celkem 4 pokusy IUI a nezdaril se ani jeden. A to zadny problem nemam, i pruchodnost byla hodne dobra. Za zkousku nic nedas, pokud se ti nechce hned do stimulace a IVF ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
26.2.18 18:48
@sonci82 píše:
@Evule188 s tím jídlem v pohodě ;) Radši bych se vyhýbala majonezovym salátům, tataraku apod

Jo to. nejim:).. jeste ani. nevim. jestli jsem.tehu, nemuze.to ohrozit plod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
26.2.18 18:49

@EllenTobiáš vajicko odeberou a spermii do nej vpichnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.18 19:35

Díky všem, já si pořád chci myslet, že umělé nebude potřeba, spermio super, jen ty moje vajíčka, po jedny stimulaci jsem měla X vajíček, ale rozvinul se u mě hyperstimulační syndrom, je tedy pravda, že mě v Natalartu řekli, že mě můj gynekolog prestimuloval tím, že mě nasadil clostilbegyt dvakrát denně.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
27.2.18 07:29

Ahojky holky:-) jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
27.2.18 08:24

Ahojky, ja stale nemocne, v posteli je nejliiiip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
27.2.18 08:56

@Evule188 na rizikove jidlo v tehu jsem se ptala sveho gynekologa, nebot na netu se toho hrozne napise a ten mi rekl tohle.”dejte si klidne nivu, hermelin…jen se podivejte na obal, aby mleko bylo pasterizovano, coz ale v bezne prodejni siti je. Muze byt nepasterizovane, pokud je to nejaky specialni obchod. Jedine co nejezte je syrove maso (tatarak, sushi).”
Takze se neboj si dat na co mas chut ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
27.2.18 09:36

Jsem si sla udelat pro jistotu test a nic…takze telo je nejaky pochroumany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
27.2.18 10:32

Ahoj holky, u me nic moc, mela jsem vcera vecer mensi nehodu, nevim zda se mi zatocila hlava a nebo mi podjeli nohy, ale spadla jsem ve vane a jelikoz tam mame i okno, tak jsem se prastila do hlavy o dlazdickovy parapet. Takze mam rozsekle oboci, pomlacenou nohu a pod oken sram (mozna se mi vybarvi do monokla) :,( jeste dnes mi trochu boli hlava, jak to jde k sobe. Z chlapem jsme z toho ani jeden skoro nespali, porad mi kontroloval.

Takze fakt parada :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital