Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evule188 ty brdo, že by dvojčata
Tak krev urco bude pozitivní, dle testu ![]()
@Aniga njn,tatínka už raději nekomentuju, vůbec jeho chování nechápu…holt ma jinou rodinu, dalsi dvě děti a na svého prvního syna dlabe… ![]()
Vyskočilo na mě na FB jedno starší video, jestli se chcete pobavit ![]()
@Mako17 moc děkuju, ale pořád to nechci zakřiknout, je to začátek ![]()
A jak se máš ty?
@Evule188 to je krasne, na 10 den
ja mela pred tydnem 13 den po ET 2-3
ted uz to vypada dobre ![]()
@maaarkeeet píše:
@Evule188 to je krasne, na 10 denja mela pred tydnem 13 den po ET 2-3
ted uz to vypada dobre
Jupiiii ;: taky si.ho udelam v utery ne. pojedu ma.krev
@Evule188 ja si ho prave delala rano pred krvi
v utery jdu taky, ale az ve 14hod. I
@koblizeq to je jasné…radujme se potichoucku polehoucku. Jak mi řekl Mudr. v nemocnici, když mě prvně přijímali, že úplně v klidu nemůžu být do konce těhotenství. Ale pevně doufám a věřím, že teď to už klapne.
No, jà mám doma ficak. Přeci jen 2 děti je už náročnější. Malý nám začal dost vyvadet…zarli a chce si prosadit svou za každou cenu…Takže tu máme scény jak z národního ![]()
Ale miminko je za odměnu. Pořád spinká ve dne v noci. Až teď ho teprve nemusím přes den budit na jídlo, už se po 5ti hodinách i probudí sám
je to brouček ![]()
Holkyy.mam.problem, mam utros jen na dnesek. vecer a zitra a pondeli.uz.nemam budoi mit v lekarne?
@Evule188 sehnali si? A odkud jsi? Mě leží jedná krabička doma a neberu ho…
@koblizeq píše:
@Evule188 sehnali si? A odkud jsi? Mě leží jedná krabička doma a neberu ho…
sehnala a teď jsem tak zmatenáá že jsem si nevzala ráno, že jsem si tam dvě raděj šoupla a večer si dám normální dávku myslíš že to neva?
@Evule188 myslím, že neva… Hlavně že si ji sehnala, jinak by to bylo špatný…
Devcatka. a.kdybych si.ho rano. vzala a v pet sem si.dala.dva a vecer si dam.normalni.davlku.nevadi.to? Nebo.si.dnes.vecer dat taky.jen.dva? Boooze se.sem de…l ![]()
Devcatka. a.kdybych si.ho rano. vzala a v pet sem si.dala.dva a vecer si dam.normalni.davlku.nevadi.to? Nebo.si.dnes.vecer dat taky.jen.dva? Boooze se.sem de…l ![]()