Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evule188 pěkná čárka, tak to určitě bude v pohodě
Ono to nejde ty články nečistot no… ![]()
Holky, já jdu taky zítra. Kéž by mi řekli, že s příští ms můžu začít pichat
Ted mi pomalu má konci, takže konec března už by to šlo. Modlím se!
@sonci82 : no ono prý jde nějaký hodnota „e“ zjistit z krve (jak hodně jsi atopická), v normě je to do 200 jednotek a já jsem těch jednotek měla jako dítě 1600 a atopák mám i jako dospělá… měla jsem prý alergie na všechno (byla jsem kojena jen do 6 týdnů, po tom se hnedka objevil ekzém).. ale nevím, zda to už jde zjistit v 5 měs u malé.. zkusím se pořádně na to zeptat dr.. i když ta si už myslí, že jsem totál BIO matka praštěná ![]()
@Evule188 důvod nevíme, mimi se přestalo vyvíjet
ale zase je lepší, když se to ukončilo na začátku…a teď se modlím, aby jsme to co třetice zvládli až do konce
věřím bojovníckovi ![]()
@koblizeq píše:
@Evule188 důvod nevíme, mimi se přestalo vyvíjetale zase je lepší, když se to ukončilo na začátku…a teď se modlím, aby jsme to co třetice zvládli až do konce
věřím bojovníckovi
Urco a.kdy jsi. to poznala.nebo lekari na.ult?
@sonci82 ja jedu zitra taky do Natu, se nam to vzdycky pekne sejde koukam ![]()
Ahoj holky, za týden jdu na ultrazvuk. Docela se začínám bát, že se něco stane, nebude váček, nebude srdíčko nebo se přestane vyvíjet atd. Taky mě děsí ty moje občasné křeče (asi 4×), trvá to cca 10 min, ale je to strašný než to přestane. Taky mě od soboty pálí tam „dole“ při dotyku - kalhot nebo když si dávám utroš ![]()
@Kat80 křeče v břiše? Chápu tě a taky mám strach, zakazuju si na to myslet, ale vždycky mi to v hlavě vyskočí… A to pálení není nic moc, od tý doby, co se léčíme, se mi to vrací, je to těma hormonálníma změnama…
@sonci82 minulý, ale strach tady je… Tak zítra držím palce, ať je u vás vše v pořádku a můžete začít. A jedeš zítra sama nebo s manželem?
@koblizeq teď mi došlo, že ty křeče mám vždycky po sexu, je to možné?
@koblizeq jedu sama, myslim, že manžela na to nepotřebuju
Dr zkouknem výsledky z imuna a uvidíme.
@sonci82 ja tam mam byt v 7:45 na krev a ultrazvuk a kolem poledniho pry vysledky, p ak se budu pleskat po Olympii…
A jinak vsem, ktere nasli // moc gratuluju
snad i u nas se zadari ![]()
@Kat80 možné to je, my dodržujeme abstinenci, máme strach, aby jsme něco nepokazili…i nám to v centru doporučili