Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sonci82 a jak se máš při pondělku? A na kdy jste preobjednany do centra?
@Evule188 urcite pockat minimalne do 8 dne. Ja mela az 10 den slabou carku a po zaschnuti temer neviditelnou.
@maaarkeeet píše:
@Evule188 urcite pockat minimalne do 8 dne. Ja mela az 10 den slabou carku a po zaschnuti temer neviditelnou.
a už máš jasnou?
@Evule188 ja zkousela v patek pred krvi digital, ten mi ukal + 2-3 tyden. Od te doby jsem nezkousela. Mam doma jeste s citlivosti 25, tak ho zkusim mozna ve ctvrtek.
@maaarkeeet píše:
@Evule188 ja zkousela v patek pred krvi digital, ten mi ukal + 2-3 tyden. Od te doby jsem nezkousela. Mam doma jeste s citlivosti 25, tak ho zkusim mozna ve ctvrtek.
moc držím palečky:)
@Evule188 mozna spis uz testovat nebudu, moc na me ty prouzkovy nechtely ukazat. Za tyden jdu na kontrolu, tak se nechci do te doby stresovat.
@maaarkeeet píše:
@Evule188 mozna spis uz testovat nebudu, moc na me ty prouzkovy nechtely ukazat. Za tyden jdu na kontrolu, tak se nechci do te doby stresovat.
chápu a cítila jsi něco? já se cítim v pohodě,,,
@Evule188 akorat ty vajecniky, mam je hodne zvetsene, jinak nic. Jo a vecer pred MS mi bylo divne, tak jsem rikala, aby druhy den nedorazila. A test jsem zkousela az v den MS, coz byl 10 den od ET.
@Kat80 tak to jsme meli HCG stejne
ja jdu uz pristi utery, to si myslim, ze jeste nic ani videt nebude, ale kdo vi ![]()
@koblizeq já ležím a potom se…asi jsem chytla od malýho horečky, fakt zábava. Ten je už ve škole. A v sobotu spal se sestřenkou u babi a my byli v kině na Padesáti odstínech..,tak jsme se trochu odreagovali.
@Kat80 tak to je pěkná hodnota ![]()
@maaarkeeet mě taky řekl, že srdíčko ještě asi vidět nebude, hlavně se modlím aby to bylo všechno dobrý