Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aniga diky, to je, ale čekala jsem už silnejší čárku, jsem hrozná
uz aby byl zitrek.
@Kat80 spíš aby po zaschnutí nebyla bílá, ale tohle je leší test. Já se snad na tu krev těším
sice budu mít zase modřiny, ale to je jedno ![]()
Holky moje nevadí, že pomalu utírám prach a meju nadobí že? Zase abych se trošku odregovala :_).. a hlavně neodepsala se
…
Holky jak jste to mely s neschopenkou? Přemýšlím, že bych sla na neschopenku, od utery jsem dopoledne hrozne unavena, poboliva me břicho, ale moc se mi nechce prinest do prace neschopenku z CARu
@Kat80 neschopenku Ti muze vypsat i obvodni lekar, staci mu jen zavolat a myslim, ze se domluvite.
@Aniga nebo taky muj gynekolog, nechci zapirat tehotenstvi ale nemusi vsichni vědět, že je to z ivf, u nas se vse zbytecne moc resi
@Kat80 domluvila sem se s obvodní doktorkou a úplně v pohodě.. z centra tě stejně po prvním utz předají do péče tvého gynekologa…
@Kat80 Já musela hned z kraje, v práci jsme tahali těžký balíky, celý den běhali po velkym place a nestíhali se ani napít a s mou frekvencí zvracení jsem byla úplně KO. Do toho na mě zákazník prskl moribundus a já vyfásla ATB. Neschopenku mi vystavovala obvoďačka.
@Keshi to chápu, ja sice nemam namahavou praci, ale to sezeni mi nedela dobre, navic ta únava
@Kat80 jsem doma a je to pohodička, odpočívám, kdy chci
dneska mě zmohl i větší nákup…
@koblizeq na to už se taky tesim
jeste preziju zítřek a uvidim
@Kat80 Zajdi za praktickou, myslím že s tím nebude mít problém. Pokud ti není dobře, určitě nemá cenu to lámat přes koleno a nějak se přepínat.