NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1161
20.2.18 07:26

@maaarkeeet hlavně klid, každý fakt reagujeme jinak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
20.2.18 07:26

@maaarkeeet co to je za test? já měla mamatest 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
20.2.18 07:40

@Kat80 je to nějaký obyč z netu. See now nebo tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
20.2.18 07:41

@maaarkeeet duch je vidět :) Neboj, to bude sílit;)

Holky, v jiné diskuzi vím o holčina, která i 12ty den po ET neměla // a na krvi se tehu prokázalo, takže každá jsme fakt jiná. Oni ti dr.maji pravdu, když říkají, ať do diskuzí nechodíme, že se pak moc srovnavame. Ale copak to jde nikam nechodit? :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
20.2.18 07:51

@sonci82 máš pravdu, nejde to nic nehledat a nečít :D mě v noci vzbudily křeče v podbříšku, vylítla jsem, že jsem to určitě dostala a ráno už jsem hledala na netu jestli je to normální nebo ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
20.2.18 07:52

@maaarkeeet tak to bude tím testem, nejlepší je mamatest, na tom by to určitě bylo lépe vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
20.2.18 08:03

@maaarkeeet ja tam tedy carku vidim pekne zretelne ;), ona ta kontrolni carka je vzdy o dost silnejsi nez ta testovana ;)
@sonci82 no to mi povidej, ze bych ty diskuze radeji nemela cist…ja nyni porad sleduji neco kolem miminka a zjistuji, ze je tolik rizik, co se vse muze stat, ze jen koulim ocima (napr otrava z kohoutkove vody- jsou tam dusicnany…to jsem zirala :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
20.2.18 08:34

@Aniga Ježíš, kohoutková voda :) odpojit internet :lol: :lol: :lol:

Ale tak jasný, člověk je vystresovaný…teď jsem taky starostlivějsi, ale jak jsem čekala malýho, tak jsem to asi tak nepobirala, bylo mi 26,k tehu jsem přišla jak slepá k houslím, a no stress :-D A teď…no comment

Ve čtvrtek mám jet do Natu a malej má horečky, chrchlak, ztrácí hlas, tak ho tu nemůžu ani nechat samotnýho :( Tak nevím co teď…manžel si těžko vezme volno… Holt tam kdyžtak zavolám a preobjednam se, no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
20.2.18 09:01

@maaarkeeet ja teda vidim krasne se rysujujici //,urcite budou silit :) drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
20.2.18 10:03

Holky, děkuji moc, uklidnily jste mě :hug:
Je fakt, že to jsou hodně obyčejné testy, ješte mam doma digi, ale ten bych zkusila až déle. Dneska se stavím u Maxe a koupím ten jejich, je hodně chválený. Snad tedy na něm to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
20.2.18 11:46

Nebo GS mamatest je dobrý…ale to by si musel člověk vyžádat, v Maxovi nabízí předně jejich věci… :/ i když taky někdy nevím, zda je lepší vzít Maxe nebo klasiku osvědčenou…ono asi všude bude stejně složení…myslím tím všeobecné leky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
20.2.18 11:47

Tak jsem čtvrteční návštěvu Natu teda zrušila a objednala mě za 14 dní, tak to utece :) hlavně budu po ms, tak třeba s dalším cyklem by se mohlo jít na píchání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
20.2.18 12:45

@sonci82 no, ja prave hodne cetla, ze mamatest dela falesne duchy, to tedy vubec nepotrebuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
20.2.18 14:46
@Kat80 píše:
Je to tam nebo ne? Dnes 7 den po ET

je taammmm:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
20.2.18 14:47

Holky teď sem přijela z KET tak snad :) hele můžu kafe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí