Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maaarkeeet duch je vidět
Neboj, to bude sílit;)
Holky, v jiné diskuzi vím o holčina, která i 12ty den po ET neměla // a na krvi se tehu prokázalo, takže každá jsme fakt jiná. Oni ti dr.maji pravdu, když říkají, ať do diskuzí nechodíme, že se pak moc srovnavame. Ale copak to jde nikam nechodit?
![]()
@sonci82 máš pravdu, nejde to nic nehledat a nečít
mě v noci vzbudily křeče v podbříšku, vylítla jsem, že jsem to určitě dostala a ráno už jsem hledala na netu jestli je to normální nebo ne ![]()
@maaarkeeet tak to bude tím testem, nejlepší je mamatest, na tom by to určitě bylo lépe vidět
@maaarkeeet ja tam tedy carku vidim pekne zretelne
, ona ta kontrolni carka je vzdy o dost silnejsi nez ta testovana ![]()
@sonci82 no to mi povidej, ze bych ty diskuze radeji nemela cist…ja nyni porad sleduji neco kolem miminka a zjistuji, ze je tolik rizik, co se vse muze stat, ze jen koulim ocima (napr otrava z kohoutkove vody- jsou tam dusicnany…to jsem zirala
)
@Aniga Ježíš, kohoutková voda
odpojit internet
![]()
Ale tak jasný, člověk je vystresovaný…teď jsem taky starostlivějsi, ale jak jsem čekala malýho, tak jsem to asi tak nepobirala, bylo mi 26,k tehu jsem přišla jak slepá k houslím, a no stress
A teď…no comment
Ve čtvrtek mám jet do Natu a malej má horečky, chrchlak, ztrácí hlas, tak ho tu nemůžu ani nechat samotnýho
Tak nevím co teď…manžel si těžko vezme volno… Holt tam kdyžtak zavolám a preobjednam se, no ![]()
@maaarkeeet ja teda vidim krasne se rysujujici //,urcite budou silit
drzim palce ![]()
Holky, děkuji moc, uklidnily jste mě ![]()
Je fakt, že to jsou hodně obyčejné testy, ješte mam doma digi, ale ten bych zkusila až déle. Dneska se stavím u Maxe a koupím ten jejich, je hodně chválený. Snad tedy na něm to bude lepší.
Nebo GS mamatest je dobrý…ale to by si musel člověk vyžádat, v Maxovi nabízí předně jejich věci… :/ i když taky někdy nevím, zda je lepší vzít Maxe nebo klasiku osvědčenou…ono asi všude bude stejně složení…myslím tím všeobecné leky
Tak jsem čtvrteční návštěvu Natu teda zrušila a objednala mě za 14 dní, tak to utece
hlavně budu po ms, tak třeba s dalším cyklem by se mohlo jít na píchání
@sonci82 no, ja prave hodne cetla, ze mamatest dela falesne duchy, to tedy vubec nepotrebuji ![]()
@Kat80 píše:
Je to tam nebo ne? Dnes 7 den po ET
je taammmm:)